Veckan som gått - En tur till Stockholm

Hej på er!

Här har det inte blivit mycket aktivitet i veckan. Vårt wi-fi i Stockholm funkade lite sisådär och i hytten fungerade det inte alls, så det blev inte mycket tid framför datorn. Vi kom hem sent i torsdags kväll och i fredags var det direkt igång med en heldag på salongen och bokningar som gick i ett.

Igår blev jag hämtad av taxi kl 06:00 för att åka iväg till sommarens näst sista brudsminkning. Efter att ha sminkat brud, brudens mor och fyra tärnor var jag lagom sliten när jag kom hem. Jag hade planerat in en liten powernap för att sedan kunna ta tag i blogg och mail, men vaknade med en djävulsk huvudvärk så prio fick bli att ta tag i mailen när jag var människa nog för det senare under kvällen.

Dagen idag har bjudit på en stunds jobb på salongen igen och dagens match mellan Malmö FF och Sirius. En match som länge var väldigt händelselös tills dess att en förlösande straff gjorde att även mål två, tre, fyra och fem trillade in efter en stund.

Även denna kväll spenderas åt lite administrativt jobb, men däremellan ska jag såklart få upp veckans sammanfattning också. Dags att komma in i lite rutiner här igen.


Veckans bästa - Hela Stockholmsresan! Jag och Fia hade det så himla härligt. Både jag och Fia fick väldigt mycket ny inspiration, shoppade massor och allmänt njöt av vistelsen. Hann dessutom med en liten fika med Evelina. Det är verkligen någonting speciellt att träffas första gången efter att man läst varandras bloggar länge. Det känns som att man redan känner varandra och det är så kul att få en levande bild av människan bakom orden som man brukar läsa.

Veckans godaste - Pannkakorna på MR Cake. Eller tårtan. Eller Red Velvet Croissanten...

Veckans mest lästa - Den här veckan har detta inlägget fått flest klick. Ni glömmer väl inte att anmäla er?

Veckans jobbigaste - Givetvis att wi-fi inte fungerade. Det är verkligen skrämmande hur beroende vi blivit av fungerande uppkoppling.

Veckans tips - Om ni har möjlighet att ta er till Mall of Scandinavia så missa inte Pull & Bear. Det blev en ny favorit när vi var i London i höstas och jag blev inte besviken efter ett besök där nu.

Veckans roligaste - Karaoken som grannbåten bjöd på! Visserligen var det på natten mellan söndag och måndag, men det har verkligen hängt i även efter det.

Veckans favorit - Inglots Pure Pigment! Läs mer om det här.

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Men åh, så roligt att ni träffades! Tänk vad någonting så "simpelt" som en bloggrupp kan göra! 😃
nouw.com/charlottelinden
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha ja man blir vettskrämd när wifi börjar krångla och det första man tänker är "jahopp vad ska man hitta på nudå" 😉
nouw.com/sofialissmyr
Åh vad kul att du träffade Evelina 😊 Så fin outfit också!
evahle.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är det skrämmande när internet inte fungerar och man blir nollställd, vad skall man göra! Hahahhaa...
nouw.com/frökenrödlök
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så kul att du var på besök här i huvudstaden! 😃 va gott med pannkakor 😍
nouw.com/livetsomemelie
Idasvardag
Idasvardag,
fina du😍låter som du haft både fullt upp & härliga stunder! hoppas du kommer ihåg att vila med!
nouw.com/idasvardag
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh tack för tipset! <3
nouw.com/emmaengstrom
Så fin du är 😃. Sedan vilken härlig vecka du haft 😃. Låter ju onekligen hur bra som helst 😊
www.saramadeleine.se
Michaela,
Vilken fantastisk vecka du haft vännen. Snygg outfit också❤
nordengrim.nu
ByLisa.se,
Låter verkligen som en lyckad sthlm resa. Kul att få samla på sig lite energi, inspiration och roliga möten och goooda café och restaurang stopp 😃
bylisa.se