Veckan som gått - Ett avslutat kapitel och funderingar för framtiden

Hej på er!

Äntligen söndag! Till skillnad från resten av året så känns det som att den här veckan verkligen har segat sig fram. Det har varit mycket jobb och sista veckan på kundservice. Det var med väldigt blandade känslor som jag loggade ut från min dator i fredags. Och ena sidan känns det så skönt att ha sorterat lite, och andra sidan är jag rent ut sagt livrädd över att släppa den tryggheten och försöka stå på egna ben. Det tror jag visserligen är rätt så bra, då det kan gå att omvandla till att lägga manken till ordentligt.

Om en liten stund ska jag sätta mig och göra upp ett schema för veckan, så att jag har någonting att följa trots oregelbundenheten som jag har nu. Jag har en plan om att försöka jobba 40 timmar i veckan en period. Timmarna på salongen är ju klara och därefter ska jag fylla upp tiden med blogg, LM och administrativt jobb för företaget. Har även tänkt att efter kl 21 stänga av notiser på Facebook, Instagram och blogg samt låta bli att kolla mailen. Det ska bli spännande att se hur det upplägget fungerar.

Innan jag tar tag i planerna för veckan som kommer är det dags att sammanfatta veckan som gått.

Veckans bästa - Trots att det känns skrämmande så är det bästa denna veckan att ha avslutat jobbet på kundservice. Den senaste tiden har det tagit mer än det gett, så det var dags.

Veckans godaste - Jag försöker att komma på vad jag har ätit denna veckan, men det är lite oklart faktiskt. Det får bli kalkonkorvarna och den hemmagjorda potatissalladen som det bjöds på till middag här hemma igår.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan hittar ni här. Det har ju inte blivit så många inlägg i veckan, men kul att just detta ligger i topp ändå. Det var ett roligt inlägg att göra.

Veckans jobbigaste - Att säga hejdå till kollegerna på kundservice. Det är mycket på grund av dem som jag ändå stannade kvar så länge som jag gjorde, så jag fick kämpa mycket för att hålla tillbaka tårarna där.

Veckans tips - Stanna upp och reflektera någon gång ibland så att du inte kör på för hårt på fel bana. Om det kostar mer än det ger så börjar det bli dags att se över möjligheterna till någonting annat.

Veckans roligaste - Fredagen avslutades med en härlig AW, som får stå som veckans roliga höjdpunkt.

Veckans favorit - Kexchoklad! Det är ett sådant godis som jag verkligen fastnar för i perioder. Denna veckan har varit en sådan.

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Orsakulla blev mamma vid 20 numera lärare & doula
Vilken vecka du hade, både upp och ner. Förstår att det måste kännas sorgligt att säga hej då.
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var lite tufft men det var ju rätt steg att ta, så då får man ta det onda med det goda.
nouw.com/annaskarblom
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Vad kul med AW 😊
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen. Det borde man göra oftare 😉
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229