Veckan som gått - födelsedag och Disney+

Hej där!


En väldigt lugn helg får avsluta den här veckan. Jag hade satt av helgen som ledig för att kunna fira min födelsedag om andan föll på, men när helgen väl kom så var energin helt slut så istället har jag spenderat så mycket tid som möjligt i soffan för att försöka komma ner lite i varv. Trots en trött helg finns det lite att sammanfatta från veckan som gått.


Veckans bästa - Det blev inget födelsedagsfirande i helgen, däremot i torsdags (på den riktiga dagen) blev det god middag och tårta med mamma, pappa, syskonen och mormor. Och hundarna såklart. Precis lagom!

Veckans godaste - Tårtan i torsdags. En klassisk gräddtårta med vaniljkräm och hallon. Precis som jag vill ha det! De andra i familjen väljer oftast andra efterrätter på sina födelsedagar numera, så jag får passa på den gången om året som jag bestämmer.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan var, inte helt otippat, mitt inlägg om det nya projektet på salongen.

Veckans jobbigaste - Tröttheten nu de senaste dagarna.

Veckans roligaste - I veckan hade jag besök på salongen av min kompis Alexandra, som också är utbildad makeup artist. Vi kollade igenom alla produkter som jag fått in från Inglot och diskuterade lite vad jag ska satsa på härnäst. Så roligt att få prata med någon opartisk, men lika engagerad som jag själv i det här.

Veckans favorit - Disney+! Min syster skaffade det inför förra helgen, så sysselsättningen under lediga stunder har varit att titta på gamla favoriter som Den lilla sjöjungfrun och Räddningspatrullen.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer