Veckan som gått - födelsedagspresent och ny hårfärg igen

Hej på er!

Är det bara jag som är helt snett på tidsperspektivet just nu? Och ena sidan kan jag inte förstå var den här månaden har tagit vägen, men samtidigt var jag tvungen att fråga en kompis om det verkligen var denna veckan hon var och hämtade grejor hos mig på salongen då jag var helt övertygad om att det var förra veckan. Helsnurrigt! Det blir spännande att skriva ett Veckan som gått-inlägg nu och se om jag kan sortera ut vad som hör till just denna veckan.


Veckans bästa - I veckan kom en stor leverans från Inglot och mycket av det hann knappt packas upp innan det såldes. Så himla roligt att responsen är så positiv redan nu. Jag ser verkligen fram emot att kunna öppna upp för att hålla lite event och kurser längre fram när vår konferenslokal är färdigrenoverad och Corona-situationen tillåter.

Veckans godaste - Jag kommer knappt ihåg vad jag har ätit den här veckan, men en ny favorit här hemma som vi hade till middag igår, är Ramen soup. Igår med kyckling, ägg, nudlar, sojabönor, minimajs och bacon.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan hittar ni här.

Veckans jobbigaste - Jag har lite svårt för att hitta fokus, och så har det varit ett tag nu. Det är mycket jag vill göra, men det slutar ofta med att jag inte vet var jag ska börja och därför inte gör någonting alls.

Veckans roligaste - När jag fyllde år i slutet på september deklarerade min syster att min födelsedagspresent skulle bli försenad då det tagit lite längre tid att fixa den än hon räknat med. Jag har förstått att hon lagt ner väldigt mycket jobb på det här och varit så nyfiken. I veckan levererade hon en adventskalender som hon gjort alldeles själv. Till saken hör att Fia absolut inte är någon pysslare, utan menar att presentpåsar och kartonger är guds gåva till mänskligheten ungefär. Hon har verkligen lagt ner hela sin själ i det här - så det kvalar in som veckans roligaste både som i en rolig present som jag ser fram emot att öppna varje dag i december, men också som i att vi alla här hemma - inklusive själv - stod dubbelvikta av skratt när hon levererad den och tanken på att hon ens gett sig på detta.

Veckans favorit - Min nya hårfärg! Efter att ha velat lite fram och tillbaka hurvida jag skulle köra vidare med rosa ett tag till eller gå tillbaka till blont bestämde jag mig för att testa att göra det lite mer lila. Det blev lite mer dämpat och lite lättare att matcha med kläder och smink. Helt klart ett bra drag, så nu kommer det nog att pendla lite mellan rosa och lila ett tag framöver beroende på tillfälle.

Hur har er vecka varit?


Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,

Wow, vilken fin present! Jag har gett mig på att försöka fixa små presenter till barnen OCH maken, men vet inte om jag kommer att få till det. Sonen är enklast, han blir glad för allt. Dottern är svår, men det ska nog gå bra ändå, jag har ju några veckor på mig. Svårast blir mannen. Eller dyrast iaf 😊
Kram till dig och din snygga hårfärg

nouw.com/popprinsessan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Wow, vilket projekt att fixa till alla! Hur gammal är dottern nu? Jag brukar tycka att det är lättast att fixa presenter till tjejer och kör fullkomligt fast till pappa och bror 😉 Kram
nouw.com/annaskarblom