Veckan som gått - hemkomst och boka resa

Hej där!

Mitt första inlägg den här veckan handlade om att det var så himla skönt att vi kunde andas ut efter att mammas operation var klar och att Max skulle få komma hem från veterinären. Jag vet inte om det riktigt blev den där utandningen som jag hade tänkt. Max betedde sig fortsatt konstigt, mamma var fortfarande inlagd och jag har haft väldigt mycket på jobbet med 13-timmarsdagar och dubbla bröllop. Under slutet av veckan har jag känt att jag har haft konstant hög puls och hur jag gått på helspänn hela tiden med en känsla av att minsta lilla motgång så skulle det rinna över fullständigt.

Det är därför väldigt skönt att få lov att avsluta veckan på absolut bästa sätt. Jag vaknade i hyfsad tid i morse och kände mig helt utvilad. En stund efter att jag vaknat ringde Malin och talade om att de skulle ha vägarna förbi mig och tänkte lämna av ett litet paket (mer om det imorgon).

Någon timme senare kom dagens största jackpot! Mamma är hemma igen! Det har hunnit gå nästan två veckor sedan hon lades in för sin operation och nu är hon äntligen hemma. Det går inte ens att förklara hur skönt det är.

Fia har kommit hit för att träffa mamma och äta middag med familjen. Medan vi satt och tittade på MFFs match mot Sirius (som vi för övrigt inte behöver prata om resultatet från), började vi prata lite om London i höst. Vi har pratat om det länge, men nu drog vi det så långt som till att diskutera vilka datum som eventuellt skulle kunna vara aktuella. Ambitionen var att om vi hade ett par alternativ så skulle jag så smått kunna börja titta runt lite på vad vi skulle kunna hitta för resor till bra pris. Det slutade med att jag nästan omgående hade hittat flyg för två personer, tur och retur ink bagage, för 2000 kr så vi har faktiskt bokat flygresan redan nu. 30 september-3 oktober tar vi en liten tripp till vår favoritstad. Herregud, vad jag känner att jag behövde få den här moroten att se fram emot.

Innan det vankas middag här tänkte jag passa på att försöka sammanfatta veckan som har gått i min traditionsenliga veckolista.

Veckans bästa - Hela dagen idag, med mamma hemma och en bokad resa att se fram emot.

Veckans godaste - Fia bakade en helt vanlig, klassisk, sockerkaka när hon var hemma i veckan. Det är verkligen ett underskattat bakverk.

Veckans mest lästa - Veckans mest lästa inlägg blev det här.

Veckans jobbigaste - Den överhängande känslan av stress och oro.

Veckans roligaste - Fia har fått igenom sin namnändring. Hon heter numera Fia Filur Anna Maria Ingrid Skärblom.

Veckans favorit - Heavenly Maroon. En färg på lack so jag använder på salongen som flera kunder plötsligt fastnat för och som har blivit en favorit hos mig också. Tyvärr missade jag att ta bilder i veckan, men det ska jag se till att göra nästa gång jag har någon som väljer den.

Veckans tips - Medan jag suttit och skrivit det här inlägget har jag iakttagit Fia medan hon lagar mat. Hon hade i en liten klick honung i köttfärssåsen och när vi uttryckte vår förvåning berättade hon att hon använder det i nästan all sin matlagning. Det är ett tips som jag tänker testa när jag lagar mat!

Hur har er vecka varit?


Anna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad glad jag blir att läsa att din Mamma äntligen har fått komma hem och om eran dag. Så otroligT fint! kul med resan vännen! Förstår att du ser fram emot det och för vilket kapris! Stor Kram!❤️
nouw.com/missjohansson
Fnulan,
Åååå men vad roligt med resan, det behöver du efter en tuff tid. Härligt att mamma är hemma nu och nu ska vi adoptera dina små älsklingar så du vet
www.fnulan.se
Mina ,
Åh vad härligt att ha en resa att se fram emot och London är en favoritstad för mig också ❤ Skönt att din mamma kommit hem igen ❤
nouw.com/minasvarld