Veckan som gått - julfirande och en stor besvikelse

Hej på er!


Årets sista söndag och sista dagen på årets julledighet för min del. I år har jag faktiskt varit ledig hela sex dagar över jul. Jag kan inte ens minnas när jag var ledig så många dagar i streck senast. Jag hade fem dagars ledighet i höstas och det var första gången på drygt två år, så mycket som sex dagar har jag ingen aning om. Det är lite blandade känslor att börja jobba imorgon faktiskt. Visst hade det varit skönt med några dagars ledighet till, men samtidigt har jag massor med saker på jobbet som jag verkligen ser fram emot att få ta tag i.

Så för att avrunda veckan innan det är dags att börja jobba igen kör vi årets sista veckolista.

Veckans bästa - Helt klart att jag fått vara ledig så pass länge och firat en mysig jul med familjen.

Veckans godaste - Julskinka och köttbullar är mina favoriter på julbordet och det har det minst sagt blivit en del av den här veckan.

Veckans mest lästa - Jag är inte ett dugg förvånad över att veckans mest lästa inlägg det om adventskalendern som min syster gjorde till mig. Den kalendern är värd alla läsningar!

Veckans besvikelse - Så här en ledig julvecka byter jag ut den annars trogna veckans jobbigaste mot veckans besvikelse. Ingenting den här veckan har varit särskilt jobbigt, däremot blev jag sjukt besviken på nya Jönssonligan-filmen som vi såg i fredags. Med de skådespelarna hade jag så höga förväntningar, men herregud vilket bottennapp.

Veckans roligaste - Jag köpte en Boxboll till pappa i julklapp. Som vi skrattade när hela familjen skulle göra ett försök med den. Jag kan säga som såhär... Det är svårare än vad det ser ut.

Veckans favorit - Vår julgran! Mamma föreslog att vi skulle ha en stilren gran i år, med bara guld och silver, eftersom rött skulle skära sig mot gardinerna. Sorry, mamma! Men så ser inte en julgran ut hemma hos familjen Skärblom. Jag hittade snabbt alla de röda dekorationerna som hon hade ställt åt sidan och pappa löste problemet med granens onödigt långa hals med en grön ljusslinga. Precis som det ska vara!

Hur har er julvecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,

Vi såg också Jönssonligan härom dagen. Tyckte inte heller att det var någon höjdare precis. Kul att det var en mer "mordern" version men nja...
Ska vara ledig lite till, fast jag kommer att jobba lite hemifrån iaf. Vissa saker måste göras och det gör jag gärna om jag kan vara ledig med barnen lite till.
Kram

nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen,

Jag har varit ledig länge....har tagit som vana att ta semester veckan innan jul alltsedan barnen inte tyckte det blev någon julkänsla när jag inte var hemma och bakade och pysslade...barnen är stora nu, men jag fortsätter att vara ledig innan jul. Jag håller med - röda kulor i granen är ett måste och de skar sig inte mot gardinerna tycker jag. Trist att jönssonligan blev en sådan besvikelse.

nouw.com/fibrolivet
Michelle ,

Va skönt för dej att du fick lite ledighet o bara ta det lugnt 😊 det kan med behövas 😊

michellefrandell.blogg.se
Marie,

Skönt att du fått vara ledig och på tal om filmen, jag sa just det till BQ ikväll att varför ska de ersätta filmer som redan varit bra och jag tänkte på förhand direkt att det där kommer inte gå hem hos mig

sweeetwordsbymirre.com
Elina,

Tycker den där granen ser ljuvlig och julig ut! Precis så ska det vara 😊 Skönt att du haft en bra julvecka, kände redan på trailern av dene nya Jönssonligan att det kommer bli en besvikelse så det blir inte att se den för min del.

detkaosvikallarvardag.com
Linda Odelmar,

Gillar ingen av jönnsonliganfilmerna så den står jag nog över, så fin granen blev & den där adventskalendern du fick av din syster var fin

lindaodelmar.blogspot.com/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Alltså håller verkligen med dig om nya jönsonliganfilmen, förlåt men den var så dålig. Kollade bara några minuter innan vi stängde av! hade så höga förväntningar på den så blev riktigt besviken faktiskt haha. Så underbart att du har fått vara ledig flera dagar och bara njutit. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Emschen ,

Jag har varit ledig sedan den 18/12 fast jag har ju haft sjukhusbesök och VC-besök på vissa av dagarna så det är inte bara ledigt.

Imorgon skulle jag ha börjat jobba men nu är jag förkyld och får inte gå till jobbet.

Vi har också sett nya Jönssonligan. Tycker inte om dom gamla men den nya var ännu sämre.

emschen.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Jag tänkte bara kika in här och önska dig gott nytt år! jag hoppas att du får en helt underbar nyår! Massa kärlek till dig fina du! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Marie,

Ohh vad tråkigt att filmen inte var så bra, men hört att fler säger samma om den, så det låter inte som ngt man vill se. Det är tråkigt de ska göra om ngt som redan finns. För det är ju ändå filmer som ska få vara som de är tycker jag, som de var

sweetwordsbymirre.com