Veckan som gått - julfirande och en stor besvikelse

Hej på er!


Årets sista söndag och sista dagen på årets julledighet för min del. I år har jag faktiskt varit ledig hela sex dagar över jul. Jag kan inte ens minnas när jag var ledig så många dagar i streck senast. Jag hade fem dagars ledighet i höstas och det var första gången på drygt två år, så mycket som sex dagar har jag ingen aning om. Det är lite blandade känslor att börja jobba imorgon faktiskt. Visst hade det varit skönt med några dagars ledighet till, men samtidigt har jag massor med saker på jobbet som jag verkligen ser fram emot att få ta tag i.

Så för att avrunda veckan innan det är dags att börja jobba igen kör vi årets sista veckolista.

Veckans bästa - Helt klart att jag fått vara ledig så pass länge och firat en mysig jul med familjen.

Veckans godaste - Julskinka och köttbullar är mina favoriter på julbordet och det har det minst sagt blivit en del av den här veckan.

Veckans mest lästa - Jag är inte ett dugg förvånad över att veckans mest lästa inlägg det om adventskalendern som min syster gjorde till mig. Den kalendern är värd alla läsningar!

Veckans besvikelse - Så här en ledig julvecka byter jag ut den annars trogna veckans jobbigaste mot veckans besvikelse. Ingenting den här veckan har varit särskilt jobbigt, däremot blev jag sjukt besviken på nya Jönssonligan-filmen som vi såg i fredags. Med de skådespelarna hade jag så höga förväntningar, men herregud vilket bottennapp.

Veckans roligaste - Jag köpte en Boxboll till pappa i julklapp. Som vi skrattade när hela familjen skulle göra ett försök med den. Jag kan säga som såhär... Det är svårare än vad det ser ut.

Veckans favorit - Vår julgran! Mamma föreslog att vi skulle ha en stilren gran i år, med bara guld och silver, eftersom rött skulle skära sig mot gardinerna. Sorry, mamma! Men så ser inte en julgran ut hemma hos familjen Skärblom. Jag hittade snabbt alla de röda dekorationerna som hon hade ställt åt sidan och pappa löste problemet med granens onödigt långa hals med en grön ljusslinga. Precis som det ska vara!

Hur har er julvecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer