Veckan som gått - Knock out

Hej där!

Det här var en semester som inte riktigt blev som planerat. Tanken var att jag skulle se matchen mellan MFF och Donzale i torsdags och sedan åka till stugan i fredags. Redan innan jag hade åkt iväg för att möta upp Fia innan matchen fick jag sms från mamma om att de var på väg hem eftersom vattenpumpen i stugan lagt av. Ingen skogstur för min del heller den här helgen alltså.

När vi gick från matchen senare under kvällen påpekade jag för Fia att min hals kändes som att jag hade skrikit sönder den, trots att jag tyckte att jag hållit mig lugn. Det fick sin förklaring när jag vaknade med feber under natten och sedan låg mer eller mindre däckad fredag och lördag. Feberfri idag, men alldeles igentäppt och ont i halsen fortfarande. Hoppas på att vara lite piggare imorgon så att jag åtminstone får en frisk dag innan det är dags för jobb igen på tisdag.

Veckans bästa - MFF vann returmötet mod Domzale och tog sig vidare till nästa omgång i Europa League-kvalet.

Veckans godaste - Fia bjöd på middag här hemma idag. Kalkon på olika vis med nypotatis och tzatziki.

Veckans mest lästa - Veckans mest lästa inlägg blev det här. Som en liten bonus kan nämnas att mitt inlägg med restaurangtips i Gdansk, från bloggresan till Polen som jag gjorde förra året, faktiskt legat och smugit i toppen nästan hela den här sommaren. Himla kul att gamla inlägg fortfarande blir lästa.

Veckans jobbigaste - Det här har varit en smått kaotisk vecka, minst sagt... Larmet på jobbet och röran med det, att ligga däckad med feber nästan hela semestern och som grädde på moset blev det lite lätt kalabalik när det brann i en grannfamiljs garage igår och jag hämtade med mig deras hund hem. (Hunden är återlämnad och alla mår bra!)

Veckans roligaste - Max i Huset Fullt - igen. Jag upptäckte serien av en slump nu när jag låg sjuk och ville ha någonting lättsamt att titta på. Karaktären Max har fått mig att skratta högt, trots brist på energi.

Veckans favorit - Ett nytt glitter som jag fått in på salongen. Kunde inte låta bli att använda det på alla mina naglar. Jag har gjort mitt bästa för att ta en bild, men det är helt omöjligt att fånga den fantastiska glittereffekten. Det är så att folk runtomkring reagerar och kommenterar.

Veckans tips - Med tanke på branden hos grannarna igår så blir mitt tips till er att se över brandvarnarna hemma, både för er egen och för era grannars skull. Nu gick det bra här, men det är alltid en väckarklocka när det händer någonting nära.

Hur har er vecka varit?


Anna

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Lider verkligen med dina grannar! Så hemskt!
nouw.com/celinelundqvists
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen fruktansvärt!
nouw.com/annaskarblom
Fnulan ,
Men gud vad trist med vattenpumpen. Att du ska bli sjuk just när du ska vara ledig. Hur tänkte fu där egentligen?? KRAM
www.fnulan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Vi kan nog komma överens om att jag inte tänkte alls. Så himla onödigt!
nouw.com/annaskarblom
Mina,
Vansinnigt typiskt att bli sjuk när man är ledig. Hoppas att du kryar på dig snabbt fina du ❤ kram
nouw.com/minasvarld
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är så störigt men ganska typiskt. Jag kallade det för lovsjukan när jag var liten eftersom jag alltid blev sjuk när jag började slappna av på loven 😉
nouw.com/annaskarblom
carro,
Så trist att du blev sjuk under din semester.Vi hade samma otur med våran son som åkte på maginfluensa första natten i skåne 😫Det var den resan och alla förutom jag blev ner smittade av honom.Usch hoppas att det inte blir allt för dyrt med en ny pump till stugan.Vad skönt att höra att grannarna och hunden mår bra efter omständigheterna.Yes vi har ett mobilt brandlarm och 3 st samlade kopplade till varandra.
cuevas.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Usch, så tråkigt att alla blev sjuka. Kunde du komma ut och se lite av Skåne ändå?
nouw.com/annaskarblom
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Min vecka har varit trött men bra 😊 hemskt med bränder alltså!
nouw.com/jenniferofhbg
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen! Det är läskigt hur fort det kan gå.
nouw.com/annaskarblom