Veckan som gått - Lavendel och Polka

Hej på er!

Vet ni vad? Sjätte inlägget den här veckan! Det börjar kännas som att jag är tillbaka på banan igen. Så härligt! Dagen idag har bestått av jobb på salongen i stort sett hela dagen. Vad jag har gjort sedan jag kom hem vet jag knappt, men det är rätt skönt det med.

Veckorna som kommer nu blir galet intensiva men väldigt roliga. Innan jul ska jag hinna med brudsminkning, glöggmingel för kunderna på salongen, ett 10-tal nagelmodeller, slutprovet till nagelterapeut, en VIP-kväll på skolan, en julrush och en resa till Istanbul, för att bara nämna något. Innan dess ska jag i alla fall ta och avrunda veckan som har gått med min sedvanliga lista.

Veckans bästa - Hur bitarna faller på plats. Jag är igång och bloggar igen, modell till mitt examensprov är löst och motivationen är på topp.

Veckans godaste - Jag bakade en pepparkakskladdkaka i veckan som var sjukt god. Recept på den kommer!

Veckans mest lästa - Det mest läsa inlägget denna veckan är detta. Så himla kul eftersom det var ett inlägg som jag verkligen tyckte om att skriva.

Veckans jobbigaste - Jag hittade den perfekta julklappen till min lillebror, men när jag väl kom till skott för att beställa så var den slut.

Veckans tips - Linnevatten med lavendeldoft! Lavendel ska ha en avslappnande effekt, så de senaste dagarna har jag sprutat linnevatten på mina kuddar. Om det verkligen funkar eller om det är placebo vet jag inte, men gott har jag sovit i alla fall!

Veckans roligaste - Responsen jag fick om mitt val av födelsedagsmiddag som jag skrev om i Fem fakta om mig. Inte trodde jag att det skulle bli en sådan succé, men som jag skrattade när jag läste igenom alla kommentarer.

Veckans favorit - Okej, jag valde visserligen pepparkakskladdkakan som veckas godaste, men veckans favorit är också i matväg. Jag är helt såld på ProPuds Polka-shake. Mums!

Hur har er vecka varit? Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka, men glöm då inte att tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Det är alltid fullt upp så här innan jul. Dagarna går i ett. Iaf jag bestämmer att nu ska vi ta det lugnt och njuta och dagen innan julafton står man där ändå.
nouw.com/madelena
Jennysvardag
Jennysvardag,
Skönt att modellen är löst till provet. Pepparkakskladdkaka låter ju så gott, de måste jag testa någon dag nu 😊
nouw.com/jennysvardag
Maria,
Kom ihåg att andas bara. Skönt sedan när alla ”måsten” är avprickade från listan
mariasliv.net
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Jag känner likadant, så skönt att ha kommit igång med bloggandet igen! Den där såg ju god ut, testat andra smaker men inte polkagris. får göra det sen 😊
nouw.com/livetsomemelie
mandaas
mandaas,
Längtar till recept på pepparkakskladdkakan kommer 😍
nouw.com/mandaas
Pärla
,
Pepparkakskladdkaka lät ju helt fantastiskt,de måste jag göra
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så härligt att det känns som bitarna i ditt liv faller på plats☺️
nouw.com/sofialjohansson
emeliewass
emeliewass,
Älskar kladdkaka så man är ju väldigt nyfiken på pepparkakskladdkakan.
nouw.com/emeliewass
Åh vad gott det lät med pepparkakskladdkaka 😊
evahle.se
charlottelinden
charlottelinden,
Det är roligt att du är tillbaka! Har saknat dig 😃 Pepparkakskladdkaka lät för övrigt sjukt gott!
nouw.com/charlottelinden