Veckan som gått - Lyx och Yakiniku-tacos

Hej mina vänner!

Herregud, vilken seg helg jag har haft. Jag hade typ tvåhundrafemtioelva planer och projekt som jag skulle ta tag i denna helgen, men ingenting på den har jag lyckats få gjort. För en liten stund sedan fick jag dock en välbehövlig spark därbak och tog tag i lite smått för att försöka få igång lite flyt. Jag är inte riktigt där än, men jag är på gång i alla fall. Kanske kan bli en någorlunda effektiv kväll om jag håller farten uppe nu.

Söndag innebär som vanligt att det är dags att se över veckan som har passerat. En överlag bra vecka, trots att den bjudit på en del tråkigheter också.

Veckans bästa - All tid som jag har unnat mig på att ta hand om mig själv. Massagen, klippningen och spa-manikyren. Jag behövde verkligen allt det där känner jag.

Veckans godaste - Yakiniku-tacos! Det är nog min nya favoriträtt. Ni får inte ens någon bild eftersom jag alltid hinner äta upp den först.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget denna veckan hittar ni här.

Veckans jobbigaste - I början på veckan nåddes jag av beskedet att en bekant omkommit i en olycka. Vi har inte haft någon kontakt på många år, men personen i fråga spelade en ganska stor roll i mitt liv på tiden det begav sig så det slog mig lite av stolen att få höra.

Veckans tips - Följ FiaFixar på Instagram. Där kan ni bland annat få inspiration till de Yakiniku-tacos som jag troligtvis kommer att tjata sönder här för eller senare.

Veckans roligaste - Jag känner mig så fruktansvärt tråkig på den här punkten. Ännu en gång har jag skrattat så att tårarna sprutar åt internskämt som bara inte går att återberätta. Nästa vecka ska jag försöka notera saker som jag faktiskt kan skriva ner.

Veckans favorit - Nocco Juläpple! Jag veeet, man ska inte, men den är så god att jag råkade beställa hem ett helt flak.

Hur har din vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Härligt med listor =) Tacos är så gott =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag är inget större fan av tacos, men den här japanska varianten älskar jag.
nouw.com/annaskarblom
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Den tacosen lät spännande, de måste jag prova 😃
nouw.com/jenniferlinneaa
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är supergott!
nouw.com/annaskarblom