Veckan som gått - lyxmiddag och halloween-pynt

Hej på er!


Ikväll blev det en tidig middag och en tidig, men lång, kvällsrunda med Nappe. Att det dessutom är kolsvart ute nu gör att jag tycker att det känns som att klockan är 22 minst. Det är inte så dumt att få en lång kväll att hinna varva ner efter en lång dag på jobbet. Lång, men rolig, då jag fick chansen att prova på lite nya tekniker.

Veckan som gått har varit lite speciell med skärpta restriktioner som ändrade planerna kring Halloween, finbesök på jobbet och riktigt god mat.

Veckans bästa - I onsdags hade jag finbesök på jobbet, när min kompis Malin kom för att fixa både naglar och lashlift. Dessutom mutade hon mig med lunch och kakor. Så himla mysigt!

Veckans godaste - Igår var min syster, Fia, här och tog över köket. Det blev Cannelloni fylld med kantarell, spenat och ricotta, toppad med getost, knaperstekt sidfläsk, brynt honungssmör, stekt päron och rostade pekannötter. Jag som inte gillar svamp och getost fick en variant med rökt kalkonkorv i fyllningen istället för kantareller och utan getosten. Det var magiskt gott kan jag tala om!


Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan hittar ni här.

Veckans jobbigaste - Det jobbigaste denna veckan har definitivt varit den ökade smittspridningen och de skärpta restriktionerna. Vi blev tvungna att ställa in vårt planerade Halloween-firande, vilket jag verkligen hade sett fram emot. Även om vi hade planerat för att kunna göra det på ett säkert sätt, så kändes det helt enkelt inte okej som läget blivit.

Veckans roligaste - Trots att det inte blev något event så såg vi till att Halloween-pynta i skyltfönster och entré på jobbet. Vi hade så roligt när vi fixade och donade och responsen från våra kunder har verkligen varit positiv. Ni kan tro att jag längtar efter att få göra Jul Edition nu.


Veckans favorit - Benjamin Ingrosso i Så mycket bättre. Men alltså, hur bra är inte grabben?

Veckans tips - I december förra året var jag på en föreläsning med Anders Hansen och började efter det att låta mobilen ligga i ett annat rum under natten. Jag sov så mycket bättre under perioden som jag höll igång det, men sen flyttade den där telefonen lik förbannat in i sovrummet igen. Denna veckan har mobilen fått flytta ut och även denna gång märker jag stor skillnad på sömnkvaliteten. Jag rekommenderar verkligen att testa. (Här kan ni läsa ett inlägg som jag skrev efter att jag varit på föreläsningen med mer info.)

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilket roligt koncept att du skriver om veckans tips osv<3 Fler såna

nouw.com/louiseedling
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack! Så roligt att höra 😊 Körde den här listan varande vecka när jag bloggade som mest aktivt och nu kommer den tillbaka då och då. Ambitionen är att den ska komma varje vecka igen, så det är kul att höra att det uppskattas
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,

Hallo hallo nästa gång din syster kommer och lagar Canneloni med den fyllningen bjuder jag in mig själv. Galet gott måste jag säga. Anders Hansen har jag läst och lyssnat lite till. En så klok man när han pratar om hjärnstark

kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var helt otroligt gott. Kan tipsa om hennes instagram, Fialagarmat, för massor med härlig matinspiration!
nouw.com/annaskarblom
Michelle ,

Verkar som du haft en bra vecka . Ja maten där ser ju jättegod ut som du o din syster gjorde 😊

michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det var verkligen supergott, men jag kan inte ta åt mig någon av äran för maten. Den enda insatsen jag gjorde var att hjälpa till att äta den 😉
nouw.com/annaskarblom
Marie - Sweetwords,

Ohh det där såg magiskt gott ut nom nom, perfekt syster

sweetwordsbymirre.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det var det verkligen. Inte alls dumt att få vara en del av testpanelen när hon vill prova nya recept.
nouw.com/annaskarblom