Veckan som gått - Mys och VM-brons

Hej vänner!

Jag kan inte påstå att energinivån är på topp just nu. Det har varit en intensiv vecka med mycket jobb och tider att passa. Det var till och med så att jag tog ett sista minuten-beslut igår och såg MFFs match mot Örebro på tv. Egentligen är det helt otänkbart för mig att missa en hemmamatch, men jag var helt slutkörd och kände en förkylning knacka på dörren så det var bara att erkänna mig besegrad och köra soffhäng från att jag kommit hem från jobbet tills det var läggdags.

Med nytankad energi blev det en riktigt rolig dag på jobbet idag där jag fick chansen att testa en hel del nya produkter och tekniker, så nu har jag laddat upp med bilder inför veckan som kommer.

Innan jag håller kväll här hemma ska jag ta mig i kragen och passa på att göra min traditionsenliga sammanfattning av veckan som har gått. Det var ju ett tag sedan nu.

Veckans bästa - Naglar! Oj, vad roligt det har varit att få experimentera och testa massor med nytt denna veckan. Jag älskar mitt jobb i vanliga fall, men den senaste tiden är det roligare än någonsin.

Veckans godaste - Daimglass!

Veckans mest lästa - Den här veckan har det inte blivit så många nya inlägg, så det är ingen jätteöverraskning att det här blev veckans mest lästa inlägg.

Veckans jobbigaste - Att jag varit så fruktansvärt trött och ofokuserad senaste dagarna.

Veckans roligaste - Sveriges VM-brons igår! Grymt bra jobbat av de blågula tjejerna!

Veckans favorit - Mysstunderna med Nappe. Det är någonting med djur som gör att det blir mycket lättare att komma ner i varv.

Veckans tips - Om ni ska skaffa pass eller id-kort så boka tid långt i förväg! Jag fick äntligen mitt ordnat i veckan, men herregud vad lång väntetid det var för att få till en tid.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellstrom,
men den känslan att du har så roligt på jobbet är underbar och så otroligt viktig.
Annars känns de så tråkigt att jobba och att ens gå till jobb..
Men så söt vovvsing du har
www.mrskjellstrom.se
Fnulan,
Va skriver du inte om MFF vinsten? Nu har jag läst inlägget 100 ggr!! Jag vill också mysa med Nappe!!
www.fnulan.se