Veckan som gått - Reload

Hej kompisar!

Long time, no see. Den senaste tiden har energinivån inte varit särskilt hög. Eller ja, det har varit lite antingen eller - antingen fullt ös eller total kraschlandning. Men, sedan ett par veckor tillbaka är det senaste halvårets stora projekt avklarat och jag har ÄNTLIGEN tagit mitt körkort. Det har behövts lite återhämtning efter all den tiden och energin som det har tagit med körlektioner och teoriplugg, och inte mindre än fyra uppkörningar då min prestationsångest lyckades fälla mig flera gånger. Det kan vi ta mer om en annan dag. Efter att jag blev klar med körkortet tog jag två veckor till att bara beta av en del måsten som jag skjutit upp och när jag åkte ifrån jobbet i onsdagskväll kunde jag med gott samvete ta fyra dagar ledigt utan att känn att det fanns en lång to do-lista som jag borde ta tag i. Det blev en natt i sommarstugan med Nappe, en helkväll med hämtmat, Masked Singer och Harry Potter med min kära syster och alldeles för många avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Det kändes som en riktigt välbehövlig omstart och nu känner jag mig mer mottaglig för att komma in i lite nya vardagsrutiner igen, där jag kan fokusera på salongen på ett annat vis när jag inte har körlektioner att anpassa mig efter och jag dessutom sparar massor med tid på att kunna köra själv.

Veckans bästa - Att jag verkligen har kunnat ta de här dagarna till att komma ner i varv och få lite efterlängtad åtehämtning.

Veckans godaste - Igår var jag och Fia ute på vift och tog bland annat en tur till Vismarlövs Café och Bageri. Deras Wienerlängd är helt brutalt god, så en sådan fick vi med oss hem. (Vi skickar ett tack till min kompis Malin som introducerade denna för någon månad sedan.)

Veckans mest lästa - Nästan varje gång som jag varit frånvarande härifrån en längre tid är det samma inlägg som ligger i topp som mest lästa inlägg. Det där med Smörstekt sockerkaka är en hit alltså.

Veckans jobbigaste - När jag är stressad har jag en tendens att få eksem runt ögonen och just nu har jag ett litet utbrott som kliar så att jag blir tokig och denna gången har det satt sig en del under ögat också, vilket gör att jag nästan ser ut att ha blivit slagen. Jag har hämtat ut en ny kortisonkur och hoppas få bukt på det snarast.

Veckans roligaste - Lite situationskomik och ganska internt, men jag och Fia bröt ihop när vi var ute och körde igår. När vi var små pekade mamma, pappa och farfar alltid ut glador, ormvråkar och falkar (framförallt de två förstnämnda) som flög förbi. När vi var på väg mot Vismarlöv igår svävade en rovfågel lågt över åkern sidan om oss och vanan trogen uppmärksammade jag Fia och sa "Kolla där". Det blev tyst en stund, sen sa vi i mun på varandra - "En stor fågel". Vi får nog ta och läsa fågelboken igen nästa gång vi är i stugan om vi ska kunna peka ut vilken sorts stor fågel det är framöver och föra traditionen vidare till våra framtida barn.

Veckans favorit - Bilen! Jag har haft möjlighet att ha min mormors bil de senaste veckorna och det är ju en sådan lyx att kunna ta mig var jag vill, när jag vill.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Vad roligt och bra jobbat Anna. Grattis till körkortet. När det varit lite för mkt i livet behöver man bromsa och andas för att energin ska komma tillbaka.

kamillaskamera.com/
Marlene,

Grattis! Nu har du en helt ny frihet 😊

fdensammamamman.se/
Fnulan,

Äsch även om du haft 10 uppkörningar till så är du så jäkla duktig. Jag hoppas att du tar dig till mig snart!!! Den där sockerkakan måste jag ju äta! Tar du med dig den när du kommer kanske?

www.fnulan.se

Grattis till körkortet, det är en sådan frihet. Det kortet är en av de bästa saker msn äger i livet, guld värt.

Vismarslövs kafé är supermysigt. Min plan är att cykla dit i sommar med sambon. En lagom lång sommarutflykt.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Diana Saelöen ,

Stort grattis till körkortet och härligt att se dig här igen. Det där med bloggpauser är inte fel. Det där snacksbordet såg ju faktiskt inte heller fel ut alls....mums

nouw.com/fibrolivet
Elina,

Stort grattis till körkortet! Det är ju en sån enorm frihet att ha körkort och härligt att du kunde låna din mormors bil. Tycker du gjorde rätt i att ta några dagar att återhämta dig på.

detkaosvikallarvardag.com
Mina,

Grattis till körkortet! Skönt att ta en paus för återhämtning efter en intensiv period. Mysigt att åka till sommarstugan och bara mysa ❤ Kul att du är tillbaka ❤

Minasvarld.nu
Popprinsessan
Popprinsessan,

Det låter som en riktigt skön vecka och underbara dagar med din syster! Internskämt är oftast de roligaste och jag tycker att det räcker bra med en stor fågel 😊 Kram

nouw.com/popprinsessan
Marie,

Ohh så härligt att känna att man kunnat andas och komma ner i varv, samt så gott det där såg ut. Jag kan också få eksem och så när jag känner mig stressas

sweetwordsbymirre.com
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Som jag har saknat dina underbara inlägg finaste du! Du gör så otroligt mycket här i bloggvärlden ska du veta. Så himla roligt att du har klarat körkortet, stort grattis fina du! Kan tänka mig att det måste vara en sån lycka! Tycker du gjorde rätt i att åka dit och bara vara! Det gör ju så mycket med några såna dagar efter en intensiv tid. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr