Veckan som gått - Serieinspelning och bästa pepplåten

Hej kompisar!


Är det bara jag som tycker att januari är en sjukt lång månad? Det känns som att det var en evighet sedan det var jul och nyår och ändå har vi nästan en hel vecka kvar innan det är februari. Det där med tid och tidsuppfattning är himla märkligt.

Den här veckan har det hänt mycket spännande. Det har bland annat varit inspelning av en ny serie här på gatan där jag bor. Häromnatten låg jag och lyssnade på ett antal omtagningar där de ropade "Det är polisen! Stanna säger jag!" och under en kvällspromenad med hundarna fick vi snällt stanna upp och vänta för att inte vara i vägen när en utryckning skulle spelas in. Första försöket med lash lift har jag också hunnit med, så nu väntar jag på att få feedback på bilderna som jag skickat in för att kunna ta emot fler modeller sen.

Innan jag håller söndagskväll här hemma och laddar upp inför en ny vecka är det dags att sammanfatta veckan som har gått.

Veckans bästa - Denna veckan jag har jobbat mycket med mitt mindset och funderat lite på hur jag vill ha saker och ting i min vardag. Jag har kommit till en hel del värdefulla insikter som jag kommer att dela med mig av efterhand.

Veckans godaste - Nya Nocco Raspberry Blast. Jag vill helst ha den hela tiden.

Veckans mest lästa - Jag vet inte riktigt vad som hände, men den här veckan har det inte blivit många inlägg publicerade. Det mest lästa blev det här.

Veckans jobbigaste - Jag har problem med att en av mina leverantörer på inte kan lyckas skicka mina saker till rätt adress. Jag har ringt, mailat och ringt igen och ändå blir det fel varenda gång. Det tar så mycket onödig energi att tvingas jaga mina paket.

Veckans roligaste - Hanna Hellquist! Underbara människa. Vi sitter och skrattar högt åt henne när hon är med i Alla mot Alla med Filip och Fredrik.

Veckans favorit - Förutom nya Noccon så måste jag säga låten Sunshine med Lance & Linton. Bästa pepplåten just nu!

Veckans tips - Ta dig tid att stanna upp ibland och reflektera över hur du spenderar din tid och vad du behöver för att må bra.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Amanda ,
Älskar att läsa sådan här listor om veckan ❤️alltid kul att läsa
amndiz.se
Madelena
Madelena,
Surt då inte varorna kommer. Ställer ju till det för dig. Hoppas nästa vecka blir bättre
nouw.com/madelena
Marie,
Ja jag tycker också januari har gått väldigt segt faktiskt, som du säger det är inte feb än, men till helgen så
sweetwordsbymirre.com/
Fnulan,
Ja fy farao vad lång denna månaden är, jag blir galen. Varför frågade du inte om du kunde få vara med istället? Dom hade ju älskat dig i serien/filmen KRAM
www.fnulan.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
vad jobbigt att inte varorna kommer. Det ställer ju till det för dig . Vilken kul lista =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Åh vad häftigt att få vara med om att de spelar in en serie där du bor det skulle jag vilja vara med om😁
nouw.com/amandizan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Håller inte med utan tycker att januari bara susar förbi! Den är dock en väldigt grå månad i år så just det känns trist, men annars hinner jag knappt med... Så kul med inspelingen, vet du vilken serie/film det är?
Hoppas din leverantör får rätt i sina system denna veckan 😊 Kram
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,
Jag var en nocco nörd förr och får nog bara inse att jag återigen trillar dit. Mina favoriter är hallon och Caribian.
kamillaskamera.com/