Veckan som gått - självplågeri och nytt beroende

Inlägget innehåller sponsrad länk

Hej på er!

Då är jag ännu en gång placerad i min lilla skuggade oas här i trädgården. Förmiddagen idag bjöd på en stunds jobb på salongen, men därefter har det inte varit många knop. Det är lite av en sådan dag då jag känner mig rastlös, har många tankar på vad jag skulle kunna göra, men inte lyckas komma till skott med något. Det blir ofta så när jag är mitt inne i en lång arbetsperiod och idag är dag 4 av 10, så det har nog sin förklaring där.

Söndag innebär som vanligt att det är dags att sammanfatta veckan som gått.

Veckans bästa - Oj, att välja ut det bästa denna veckan blir svårt. Det har överlag varit en väldigt bra vecka. Det är första veckan utan kundservice och jag känner att min motivation och mitt driv för både bloggen och Instagram har börjat hitta tillbaka, vilket såklart är ett stort plus. Kvällen i Västra hamnen, att Malmö vann över Norrköping igår, att lillasyster har varit på besök, kvällarna här ute i min lilla hörna, baden i poolen... Det är så mycket som kan toppa den här veckan, så jag tänker helt enkelt gå på helheten.

Veckans godaste - Glassen från Bar Italia. Alltså, jag skojar inte om hur god den är!

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan hittar ni här. Jag är inte ett dugg förvånad den här veckan. Haha!

Veckans jobbigaste - Jag vet att vi inte ska klaga på värmen och att jag redan har gjort det alldeles för mycket, men det finns ingenting den här veckan som toppar självplågeriet i att sitta på Stadions östra läktare igår. Herregud, vilken hetta det blev att sitta där i solen. Det kändes som att svettdropparna kokade på huden och den tryckande värmen gjorde mig nästan yr. Vi plockade fram programblad att fläkta oss med och de vattenflaskor vi hade skickades runt för att förse så många som möjligt. Jag hade inget minne alls av spelet under första halvlek när jag kom hem och skulle diskutera matchen med pappa. Stor cred till MFF och publikvärdarna som förstod problemet och kom med plastmuggar och vattenslangar för att dela ut vatten och på allmän begäran bjuda på en liten dusch.

Veckans tips - Det är nog ingen överraskning för er att jag älskar iDeal of Sweden så idag tänkte jag tipsa om att de har 2 för 1 på alla sina produkter denna helgen. Sista dagen idag alltså, så passa på!

Veckans roligaste - Innan matchen igår träffades vi upp hemma hos en kompis, där vi vid flera tillfällen skrattade så att tårarna rann. Tyvärr situationskomik, så det är svårt att återberätta, men roligt var det i alla fall.

Veckans favorit - Kolsyrat vatten med en limeklyfta! Det har verkligen varit min drog denna veckan.

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Usch, jag kan föreställa mig hur hemskt det måste ha varit att sitta i den värmen. Jag ÄLSKAR värmen vi har nu OM man befinner sig på en strand eller liknande ställe där man kan vara avklädd och svalka sig. Att behöva sitta med kläder på på ett sådant ställe som en läktare ger mig panik 😃
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja det var lite lätt klaustrofobiskt! Det gäller att det är rätt tid och plats 😉
nouw.com/annaskarblom
ByLisa.se,
Håller med Charlotte, värmen underbar,men på rätt plats och situation! ☀
bylisa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja men verkligen. Det här var helt fel plats och situatuion kan jag meddela 😉
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Underbart att ditt driv har börjat komma tillbaka! 😊
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen så härligt. Har saknat det 😉
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Riktigt bra erbjudande från IdealofSweden! Deras skal är så fina 😊
www.evelinarou.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
De är ju det. Inte lätt att inte handla alldeles för mycket 😉
nouw.com/annaskarblom
FrökenRödlök
FrökenRödl��k,
Jag förstår inte de som gärna ligger mitt på sanden på stranden och solar när det är så hett. När vi var på stranden sist, låg vi i skuggan ... det var dock vart det med men aldrig direkt i solljus.. usch.
nouw.com/frökenrödlök
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Nej, det där har jag också svårt för. Min mamma är en sådan som inte verkar påverkas negativt alls medan jag får klaustrofobi i min egen kropp. Haha!
nouw.com/annaskarblom
Värmen har verkligen tagit kål på mig förra veckan... Mått så dåligt och knappt orkat ta mig ut alls :/
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Usch, jag förstår det. Det är riktigt tufft just nu!
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Jag älskar sommaren men nu får gärna värmen försvinna ett tag och låta regnet ta över, när man inte ens får grilla (här i Vänersborg i vilket fall) så blir det inte kul, man ser bara hur naturen för mörknar typ. Så mer regn och svalare grader ett tag tack!! Låter som en fin vecka, den glassen är jag sååå sugen på! Både när du skrev inlägget och nu igen! MUMS! KRam
nouw.com/missjohansson
Idasvardag
Idasvardag,
badringen!!!!😍
nouw.com/idasvardag
Michaela,
Låter som att det var en fin vecka
nordengrim.nu
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fin badring!
nouw.com/kellyericsson