Veckan som gått - Toughest, ett tufft beslut och Avicii

Hej på er!

Söndag igen alltså och vilken vecka det har varit. Mycket roligt har hänt, men jag har även stått inför ett par utmaningar som inte har varit helt enkla att hantera. Nu känns det som att det kommer att gå åt rätt håll ett tag i alla fall med mycket roligt att se fram emot framöver. Som traditionen lyder är det dags att sammanfatta veckan som har gått.

Veckans bästa - Hela gårdagen med mina fina vänner. Det var så härligt att få umgås tillsammans allihop igen, titta på Toughest och äta god mat Jag skrev ett inlägg igår som ni kan läsa här.

Veckans godaste - Middagen på Green Chili igår. Även den kan ni läsa om i inlägget som jag länkade ovan.

Veckans mest lästa - Denna veckan blev det om min värsta Valborg någonsin. Om ni inte har läst det hittar ni det här.

Veckans jobbigaste - Jag kommer inte att gå in så nära på det, men i veckan blev jag och en kompis tvungna att fatta ett beslut över huvudet på en annan vän. I slutändan var det ett bra beslut som togs väl emot och blev till det bästa, men det är aldrig lätt att agera åt någon annan och ta ett steg som de inte vågat själv.

Veckans tips - Om det börjar dra ihop sig för bal, student eller bröllop tipsar jag om att hålla utkik här i veckan. Snart kommer lite inspiration som ni kanske kan ha glädje av.

Veckans roligaste - Veckans roligaste är nog att jag fick besked om att det fanns plats för mig på LM events influencermingel i Malmö på lördag. Var helt inställd på att jag inte skulle kunna gå, så det blev en väldigt rolig överraskning.

Veckans favorit - Lonely together av Aviccii. De senaste veckorna har hans musik spelats överallt och det här är verkligen en låt som har växt på mig, trots att det kanske inte är den typen av musik som jag lyssnar jättemycket på.

Anna

Gillar

Kommentarer