Veckan som gått

Hej på er!

Då är det söndag igen och i vanliga fall brukar jag sammanfatta veckan med en lista, men den får ta en paus även den här veckan. Med tanke på hur den här veckan har sett ut så kan jag inte riktigt tänka i mina vanliga termer, men jag tänker se över den ändå, på annat vis.

Den här veckan har givetvis varit väldigt präglad av att morfar inte varit bra. I tisdags sa läkarna att "nu kommer det att gå fort, det handlar bara om timmar eller någon dag". Min morfar har alltid varit envis och lite seg, så det dröjde ända till igår innan han fick somna in. Det har alltså varit en vecka då jag gått på helspänn och bara väntat på det där samtalet. Samtidigt som det är fruktansvärt jobbigt, så har vi varit förberedda på det här så länge och till viss del bearbetat sorgen sedan i november. Även om jag självklart hade velat ha kvar morfar frisk och kry i många många år till, så är det en viss lättnad över att han slipper ha ont längre och att vi nu kan gå vidare i bearbetningen och så småningom lägga den sista biten av motgångarna från 2017 bakom oss.

Även om det här har tagit absolut störst fokus under veckan, så har det faktiskt varit lite ljusglimtar också. Jag blev kallad till teamledarna på jobbet i veckan och fick frågan om jag kunde tänka mig att hjälpa till med fler admin-uppgifter, vilket innebar att jag bara en kvart senare satt på en liten mini-utbildning. Jag drivs starkt av personlig utveckling, så sådant är alltid en riktig kick för min del.

Vi har även sparkat igång årets bröllops-säsong. Igår var jag och frisören Felicia, som jag jobbar mycket med under våren och sommaren , på Örenäs slott för att göra vid brud och tärna. Oftast träffas jag och Felicia på platsen där vi ska göra vid bruden, men denna gången åkte vi tillsammans från Lund. Så härligt då vi fick chansen att prata lite mer och vi kände nog båda att vi är ovanligt taggade inför den här säsongen. Den här gången är vi till och med nästan fullbokade hela sommaren och kommer även att jobba med studentbaler tillsammans, så det är verkligen en härlig känsla att starta med. Vi räknade också på det och konstaterade att det blir vår fjärde säsong tillsammans. Vilken himla tur att hon kontaktade just min skola, just under den perioden som jag gick där, för att söka volontärer till sin modevisning! Vem vet om jag ens hade haft det här som yrke idag om det inte varit för att vi verkligen fann varandra där och hon fastnade för just mina sminkningar av alla som var med?

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Tråkigt, men kul att du fick fixa till bruden och brudtärnan<3
nouw.com/kellyericsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var himla roligt 😊
nouw.com/annaskarblom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
måste varit så jobbigt att bara gå och vänta på något så sorgligt 😔beklagar verkligen ❤️
nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack fina du! Det har varit tufft ❤️
nouw.com/annaskarblom
Felicia,
Oj vilken jobbig tid. Vad bra att du ändå kan fokusera på några ljusglimtar också, det gör en gott.
Jag har haft en vecka full med nya aktiviteter och projekt, så det är varit spännande (men också energikrävande). Kram!
smilefellan.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är ju så. Med tanke på att vi ändå har väntat på det här ganska länge så har vi ju varit tvugna att försöka fokusera på annat också ❤️
nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,
Kramar, förstår att du har det jobbigt just nu <3
nouw.com/evelinarou
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Kram fina du ❤️
nouw.com/annaskarblom
clarabergertorres
clarabergertorres,
så otroligt tungt för dig o din familj, men nu har han det bra ❤️. skönt att du kunnat fokusera på annat också under veckan som varit roligt!!🌸
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det har han verkligen och det är en lättnad att veta att detta är det bästa för honom under förutsättningarna han hade ❤️
nouw.com/annaskarblom
Starkt av dig ändå att orka dra igång med en utbildning när det varit så här mycket för dig. Jag hoppas du tar tar dig tiden att ta det lugnt också? För din skull <3.
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det gör jag absolut. Har mest jobbat halvdagar de dagar jag jobbar och tog ledigt idag ❤️ Tack för din fina kommentar ❤️
nouw.com/annaskarblom
Zahraajami
Zahraajami,
Massa styrka till er! Måste vara riktigt tungt..❤
nouw.com/zahraajami
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack, fina du ❤❤
nouw.com/annaskarblom
charlottelinden
charlottelinden,
Jag har också tagit en liten paus i söndagslistorna. Som jag skrev i det andra inlägget så lider jag SÅ med dig angående din morfar. 😟 <3 Kram!
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Då blir det extra roligt att läsa dem när de gör come back sen 😉 Tusen tack igen, fina du! ❤ Kram
nouw.com/annaskarblom
Skönt att der ändå varit några ljusglimtar trots allt <3
evahle.se
bolmgren
bolmgren,
så kul att få göra i ordning alla blivande fruar 😍
nouw.com/bolmgren