Veckan som gått

Hej på er!

Det känns som att det är söndagar och måndagar som jag kommer till skott och sätter mig här. Jag har mycket jag vill skriva om, men det kommer inte mycket längre än till små noteringar i mitt anteckningsblock. Det är så enkelt att skriva när man är inne i ett flow, men så fort jag tappar det så är det svårt att få det att lossna igen när jag väl försöker. Jag ska försöka strukturera upp det här lite tänker jag så att jag har en plan för vad jag ska göra när jag väl sätter mig. Rutiner är inte min grej, men nu när jag endast jobbar för mig själv så kan jag nog behöva få till lite struktur i vardagen i alla fall.

Dagen idag har spenderats åt storstädning inför kvällens kalas för lillasyster. Förutom föräldrar och syskon har även mormor, moster och kusiner varit här. Så mysigt att träffa alla! Dessutom så skönt att ha fått lite ordning så att jag har mysigt runtomkring mig när jag jobbar hemifrån.

Veckan överlag har varit väldigt bra. Jag känner att det kommer att bli svårt att sammanfatta den och välja ut de bästa punkterna. Jag har haft en supermysig dag med Fia på salongen där vi fixat naglar och fransar och ätit lunch tillsammans. Nappe var med och förgyllde tillvaron ytterligare. Jag har övat massor på att bygga naglar och kommit en bit på vägen inför slutprovet. Jag har varit iväg och sminkat när Polhems frisörelever hade hårvisning samt fikat med två vänner som jag inte träffat på länge... En mycket bra vecka med andra ord!

Veckans bästa - Den här är, som sagt, väldigt svår den här veckan... Men det bästa har nog ändå varit kvällen med familjen idag.

Veckans godaste - Fia hade valt marängswiss till efterrätt. Det går verkligen alltid hem!

Veckans mest lästa - Det har ju inte blivit så många inlägg den här veckan heller, så det är inte helt otippat att det här blev veckans mest lästa inlägg.

Veckans jobbigaste - I-landsproblem deluxe, men denna veckan har jag blivit tokig av att gå och vänta på ett paket från Adlibris. Betalar man ett par kronor extra för den snabbare frakten så är det rätt drygt att behöva vänta i över en vecka på leverans.

Veckans tips - Denna veckan tipsar jag om att kontakta mig om ni bor i närheten av Hjärup och vill få naglarna förlängda. Jag behöver fortfarande ett par modeller att öva på inför provet, så bara släng iväg ett meddelande om ni vill ha mer info.

Veckans roligaste - Att sminka på showen i torsdags. Det är verkligen så kul att få komma ut och göra lite annorlunda sminkningar ibland.

Veckans favorit - Linnéa Henriksson! Alltså, vilken tjej! Hennes version av Stors låt i Så mycket bättre igår var magisk, även om det inte är den typ av musik jag lyssnar på i vanliga fall.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

mandaas
mandaas,
Vilken fin bild på dig! Låter som du haft en helt fantastisk dag ❤️
nouw.com/mandaas
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Både dagen och veckan var grym 😊
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Så fin bild på dig Anna! Så hörligt inlägg! Låter som en jättefin vecka! ❤️
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack, fina du! <3
nouw.com/annaskarblom
Yela
Yela,
Va härlig vecka vännen! Och så sjukt vacker du är 😍🌺
nouw.com/yela
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men åh, tusen tack fina!! <3
nouw.com/annaskarblom
Ida,
Låter som en bra vecka 😊
Jag jobbar också med smink, mest med tv 😊
www.blogg.loppi.se/idatuovinen
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så roligt! För min del blir det mest brudsminkningar under våren och sommaren. Annars driver jag en salong där jag jobbar med fransar och naglar 😊
nouw.com/annaskarblom
charlottelinden.se,
Jag är exakt likadan när det gäller motivationen till skrivandet. När jag är inne i det går det oftast av bara farten men så fort man tappar det om så än bara för en dag är det otroligt trögt att finns motivationen igen.. Kul att du är tillbaka förresten! ❤️
charlottelinden.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen. Det är så frustrerande! Tusen tack, så roligt att höra <3
nouw.com/annaskarblom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Men så drygt med paketet, så ska det ju inte gå till! Hoppas du får det snart 💕
nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jodå, det kom till slut men det var en dryg väntan 😉
nouw.com/annaskarblom
ByLisa.se,
Härligt med en vecka som varit så bra!!😃 Hoppas det blir samma denna vecka! Håller med dig, Linnéa ägde!💪👏👊😃
bylisa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Eller hur? Så himla grym!!
nouw.com/annaskarblom
Åh så gott med marängswiss 😊 Att vänta på paket är så tråkigt... Jag vill ha det med en gång haha
evahle.se