Veckan som gått

Hej mina vänner!

Ibland har jag sådana dagar då alla texter skriver sig själv. När fingrarna dansar över tangentbordet utan närmare eftertanke och när idéerna fylls på fortare än jag hinner ta hand om dem. Idag har inte varit en sådan dag. Jag vet inte hur många gånger jag har satt mig ner för att skriva det här inlägget för att sedan bara stänga ner datorn igen utan att ett ord har blivit skrivet. Trots att jag har skrivit hur många inlägg som helst om veckorna som har gått. Efter en timmes kvällspromenad med Nappe, en dusch och med en kopp te vid min sida känns det äntligen som att ron börjar infinna sig. Bättre sent än aldrig.

Denna helgen har det varit Bonnamarknad här i Staffanstorp. När vi var små var det alltid årets höjdpunkt, men det har gått många år sedan jag tog mig dit senast. Igår kväll frågade jag Fia om vi inte skulle gå bort och köpa munkar under dagen idag och hon nappade faktiskt på min idé. Vi gick ett varv på marknaden och även om vi sedan länge själva vuxit ifrån det där, så blev vi alldeles nostalgiskt glada av att se lyckan och förväntan hos alla som åkte Virvelvinden till tonerna av Samir och Viktor och kom springande med sina nyvunna gosedjur.

Söndagen har både hunnit komma och nästan passera, så innan jag samlar ihop mig inför imorgon tänkte jag passa på att titta tillbaka på veckan som har gått.

Veckans bästa - Utan tvekan beskedet om att mammas tumör inte har spridit sig till fler organ. Med alla scenarion som har spelats upp i huvudet så är det en otrolig lättnad att ha fått det beskedet.

Veckans godaste - Definitivt inte de doppade munkarna vi köpte idag i alla fall, men det berodde nog mest på att vi valde helt fel. Mamma gjorde en väldigt god fisksoppa som jag nog får slå till med som det godaste jag ätit den här veckan.

Veckans mest lästa - Detta blev veckans mest lästa inlägg.

Veckans jobbigaste - Träningsvärken efter att jag gav mig på ett axelpass på gymmet i torsdags. Jag har fortfarande ont.

Veckans roligaste - Det måste ändå ha varit mitt och Fias besök på Bonnamarknaden idag. Jag tror att vi behövde få en stund tillsammans utanför hemmets väggar och vi hittade många små detaljer att skratta åt som kommer att hänga med som internskämt en lång tid framöver.

Veckans favorit - Min Nova Flair! Det är fantastiskt skönt att äntligen ha mitt utsug på plats på jobbet. Det blir så mycket enklare och framförallt behagligare att jobba nu.

Veckans tips - Om du som jag är lite all over the place, använd en bullet journal för att skapa lite struktur. Den är verkligen till så stor hjälp om man hittar sitt sätt att använda den.


Anna

Gillar