Veckan som gått

Hej kompisar!

Snacka om att det har varit en intensiv vecka. Nu när jag sätter mig här igen för att sammanfatta veckan som har gått så vet jag knappt vilka dagar som faktiskt tillhört den här veckan. Det känns som att tiden har gått extremt långsamt, så början på veckan kunde lika gärna ha varit för tre veckor sedan i min värld. Märkligt hur svårt det kan vara med tidsperspektivet ibland.

Veckan har i huvudsak bjudit på jobb. Många långa dagar och ett fullspäckat schema. Det blev till och med fredagsmys på salongen, när vi fixade bröllopsnaglar och bröllopsfransar till klockan 22:30. Årets sista, officiella, brudsminkning är gjord (jag har en kvar, men där är jag gäst på bröllopet och kommer att vara på plats fredag-söndag, så det är inte alls samma sak.) Jag har även hunnit med ett fruktansvärt jobbigt tandläkarbesök där det visade sig att jag lyckats få hål i en tand som inte vuxit upp ur tandköttet (halva folktandvården blev inkallat för att spana in detta fenomen) och tandhygienisten lyckades med konststycket att vara trevlig samtidigt som hon var så dömande i sina ordval att jag kände mig som en sjuåring i möte med rektorn.

Idag har vi gått in i en ny månad, som för min del innebär väldigt mycket roligheter. Jag och min syster ska testa på livet som sambos i nästan två veckor när mamma och pappa åker till Skottland. Med lite samarbete och framförallt mycket hjälp från Fias håll ser vi till så att vi har koll på att hundarna inte behöver vara hemma själva för långa stunder under den perioden. Nästa helg kommer jag att spendera på Österlen då det vankas bröllop för en av mina närmsta vänner. Månaden avslutas med att åka till London och däremellan ska jag även hinna med ett gäng fotbollsmatcher, jobb och att fira min egen 30-årsdag. September blir kul!

Veckans bästa - Veckans bästa har nog varit att jag har fått massor av ny inspiration på jobbet. Idéerna sprutar och motivationen är på topp. Nu måste tankarna sorteras för att se vilka idéer jag ska jobba vidare på.

Veckans godaste - Schnitzel på kalkon! Det blev en ny favorit.

Veckans mest lästa - Det här inlägget blev det mest lästa denna veckan.

Veckans jobbigaste - Definitivt besöket hos tandhygienisten i torsdags. Jag har aldrig haft någon direkt tandläkarskräck, men jag är sjukt nervös inför att gå dit på onsdag för att se hur de ska lösa min gömda tand.

Veckans roligaste - Jag fick ett spännande meddelande från en kär bloggvän i veckan. Några bitar som ska falla på plats, men hon har någonting riktigt roligt på gång. Cliffhanger på den tills vidare!

Veckans favorit - Han är förstås min favorit alltid, men alltså Nappes små shower på kvällarna när han puffas, knuffas, slänger sig på rygg och ger ifrån sig söta små "voff" när klockan närmar sig 22 och han vill gå kvällsrunda. Jag smälter varje gång.

Veckans tips - Våga! Denna veckan har jag tänkt mycket på det där om att det är utanför bekvämlighetszonen utvecklingen börjar och börjat att ta små steg ut. Läskigt, men spännande! 

Hur har er vecka varit? 


Anna

Gillar

Kommentarer

Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Kul att åka till London.. Fast mindre kul med tandläkarbesök..
nouw.com/stegsamlaren
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag är livrädd för att gå till tandis, det låter som du haft en spännande vecka 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
MammaJenny
MammaJenny,
Vilken fin vecka du haft 😊 Så du fyller snart år? Min son fyller också år i September. Ha en fin dag <3 Kram
nouw.com/mammajenny
Amanda ,
Åh vad kul att läsa om din vecka i helhet kul att läsa sådan här listor ❤️
amndiz.se
Madelena
Madelena,
Ja ibland är det svårt att hålla isär det. Måste vara fantastiskt att leva i en sådan bröllopsbubbla, även om du gör det via jobbet.
nouw.com/madelena
Sandifighter,
Men, alltså tanden. Den måste du verkligen uppdatera mig på. Varför var hon dömande?
Spännande månad du har framför dig och ja...du fick mig nyfiken på vad din bloggvän hittar på. 😂
sandifighter.se
Kamilla,
Härligt med alla nya ideér som sprudlar på hösten. Jag är lite som du mest kreativ med nya saker på hösten men än så länge går det lite trögt.
kamillaskamera.com/
sweetwords
sweetwords,
Ohhh hundarna är så söta då de ger sina små signaler, vår vovve var väldigt diskret med sina signaler, men vi som visste hur han var märkte dem så tydligt, ohh spännande med cliffhanger
nouw.com/sweetwords
Michelle
,
Ja ibland blir det så att vissa veckor går ortsre ån andra den här ve kan känns det som om att det kommer går sakta
jessica
,
men så roligt med så mycket inspiration, det får man ju sån energi av , bra tips också ^^ <3