Veckan som gått

Hej på er!

Just nu är jag så trött att jag knappt orkar sitta upp. Väckarklockan ringde klockan 05:15 i morse för en heldag på kundservice. På söndagar går bussarna bara en gång i timmen, så det är upp tidigt som gäller. Får erkänna att det får mig att längta ännu mer efter en flytt tillbaka till Malmö. Nåväl, dags att sammanfatta veckan som gått och jag gör det med samma lista som jag började jobba med förra veckan.

Veckans bästa - Det bästa denna veckan är ett samtal med teamledarna på kundservice som gjorde att jag fick fler timmar och ett bättre, lite mer långsiktigt schema att jobba efter. Så himla skönt!

Veckans godaste - Det måste vara kakorna jag bakade igår. Recept på mina Peppermint Chocolate Chip Cookies kommer upp här i veckan. Nya Nocco blev också en favorit.

Veckans mest lästa - Denna veckan var ni godissugna och receptet på trillingnötter la sig i topp.

Veckans jobbigaste - Definitivt att ta mig upp i morse när klockan ringde.

Veckans tips - I torsdags och fredags la jag upp två bokrecensioner här på Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater. Jag slår ett litet extra slag för dem då jag tycker att det är väldigt nyttiga böcker att läsa.

Veckans roligaste - Som jag nämnde i ett inlägg igår har jag skaffat Twitter igen. Är sjukt taggad på det, så nu letar jag lite roliga konton att följa.

Veckans favorit - Favorit denna vecka är en ny parfym - Good girl från Carolina Herrera

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,

Vill också läsa dessa böcker 😊

chanapha.se
moalindahl
moalindahl,

Härlig lista!

nouw.com/moalindahl
IP: 82.99.3.229