Mina favoriter - Doftspray

Hej på er!

Det här med att få upp en ny favoritprodukt varje vecka går ju faktiskt ganska bra. Skönt att ha någonting som jag faktiskt lyckas hålla. Rutiner är inte min starka sida, men jag håller på att hitta mina vägar att skapa lite struktur i min annars så oregelbundna vardag för att jobba lite mer effektivt överlag med allt som jag vill få gjort.

Denna veckan blir det inte lika inriktat på en specifik produkt som det har varit tidigare utan mer allmänt om en sak som jag gillar att använda, nämligen doftspray för rum/textilier. Jag tycker helt enkelt om när det luktar gott omkring mig. När jag bodde i Malmö hade vi alltid Rituals doftpinnar i vardagsrummet och ofta även i badrummen. Det är inte direkt någonting som jag har kostat på mig nu då det fortfarande känns som tillfälligt boende här (även om jag har bott in mig bra) och jag inte riktigt vet hur länge jag ska stanna. Däremot har jag lite olika doftsprayer som jag gärna använder för att förstärka känslan av att det är rent när jag har städat. Det sista där är viktigt - jag använder det bara när det är undanplockat och rent i övrigt som en sista touch. Annars är det fusk!

I min lilla samling just nu har jag två varianter från Rituals, två från Primark och en från Washologi by Viktoria.

Anna

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Åh men det är ju underbart med goda dofter i hemmet, jag kör mycket på doftljus men har länge tänkt köpa mig någon god doftspray!
nouw.com/amandadellien
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men visst är det härligt? Det går åt en hel del doftljus här hemma också 😉
nouw.com/annaskarblom