Yogiboost och fotografering

Hej på er!

Vilken härlig dag det har varit. Började med en stund på salongen med en riktigt härlig kund som både fick fransarna påfyllda och brynen färgade och vaxade. Därefter bar det av in till Malmö. Lite tidigare än planerat, så jag hann med ett par ärenden innan det var dags att möta upp Becka. (Håll tummarna för att Eucerins solkräm för hud som lätt får soleksem är min räddning i sommar!)

När Becka dök upp begav vi oss direkt till Kicks för att hon skulle bli sminkad för ett samarbete. Alltså, att släppa in mig på Kicks flagship store är som att släppa in ett barn i en godisaffär. Jag vill verkligen titta och pilla på allt. (Och peka ut alla glitter som jag har hemma och visa hur fina de är. Stackars Becka var alldeles glittrig om händerna när vi gick därifrån.) Samarbetet gick bra och jag fullföljde min uppgift som dagens fotograf.

Planen var att vi skulle slå ihop dagen med en dejt på Yogiboost eftersom vi fick presentkort därifrån på minglet med LM Event. Så förvånad jag blev när jag upptäckte att det inte alls låg kvar på gågatan som jag hade sett framför mig. Har man fattat beslut om Yogiboost så går de planerna dock inte att rubba, så vi drog vidare till Emporia och fick vår froyo som planerat.

Dagen avslutades på salongen och ytterligare två påfyllningar av fransar. Nu är den längsta dagen den här veckan avklarad och den blev ju rätt schyst får jag säga.


Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Låter som en fantastisk dag! 😃
nouw.com/charlottelinden
KellyEricsson
KellyEricsson,
Kul att vara fotograf!
nouw.com/kellyericsson
IP: 82.99.3.229