Yrke: Influencer

Inlägget innehåller adlinks från Advial

Hej på er!

Ni som har läst mitt inlägg om mina mål för april vet att en av punkterna på listan var att läsa två böcker. En av de böckerna som jag planerat att läsa har jag varit sugen på länge, men det tog ett tag innan jag till slut kom till skott att beställa den. Yrke: Influencer av Linda Hörnfeldt är en bok för oss som på ett eller annat vis jobbar med sociala medier, oavsett om det är tänkt att hållas på hobbynivå eller om det är någonting som vi planerar för att jobba med på ett mer professionellt plan.

I den här boken får du massor av matnyttiga tips som inte i huvudsak går ut på att få mycket följare, utan snarare handlar om hur du bygger ett varumärke, förklarar hur du går tillväga för att våga ta betalt för samarbeten och informerar om viktiga lagar och regler som är viktiga för oss att hålla koll på.

För min del gav den här boken enormt mycket inspiration. Den bekräftade mig i punkter där jag känt mig osäker i mitt arbete och gjorde mig tryggare i att fortsätta på någorlunda samma spår, men fick mig ändå att tänka till på hur jag kan utvecklas. Jag fick tankeställare som inte slagit mig tidigare och tillräckligt med grundkunskaper inom områden för att förstå vad och hur jag behöver lära mig mer efterhand som bloggen utvecklas.

Om du inte har läst Yrke: Influencer redan och har tankar på att utvecklas inom sociala medier rekommenderar jag den varmt. Du hittar den bland annat här på Adlibris.


Anna

Gillar

Kommentarer

Sporrongs
Sporrongs,
Åh den har jag varit sugen på ett tag nu! Får bli till löning 😋
nouw.com/sporrongs
clarabergertorres
clarabergertorres,
åh blev rikrig sugen på o klicka hem den😍
nouw.com/clarabergertorres
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229