Yves Rocher Nagellack

Hej hej! 

Känns som att det var väldigt längesedan jag målade mina naglar med vanligt nagellack. Jag brukar köra med Shellac, men den senaste tiden har det varit svårt att få tiden att räcka till för att fixa mina egna naglar på salongen. Därför plockade jag idag fram en favorit som fått stå tillbaka för Shellac lite för länge nu.

Jag gillar verkligen Yves Rochers nagellack. De är lätta att applicera, håller länge och finns i väldigt många fina färger. Idag valde jag Rose Hortensia och kombinerade med ett matt topplack. Love it! Påmindes lite om skillnaderna på hur det är att jobba med vanligt nagellack jämfört med Shellac. Först och främst att lacket börjar torka direkt (det blir rätt kladdigt om man går in för att plocka bort något litet hårstrå som har fastnat och sen "bara ska snygga till med lite mer lack" direkt). I nästa läge glömde jag att det vanliga nagellacket behöver längre tid för att torka helt. Med Shellac är det ju klart direkt när man har härdat det och kan börja gräva i väskan (eller skala ett ägg, som jag försökte med idag). Oh well, det blev bra till slut i alla fall! 

Nu börjar det bli dags att jaga liv i Martin, som har jobbat natt, för att åka till mina föräldrar och se dagens viktiga fotbollsmatch. Heja Sverige!

Anna

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Jättefina naglar! Var gärna med i min veckans blogg, kram!<3
nouw.com/leaolene