5 fakta om mig

Hej på er!

Den senaste tiden har det tillkommit en hel del nya läsare här. Så himla roligt! Därför tänkte jag att det kunde vara kul att göra lite "lär känna mig"-inlägg med jämna mellanrum. Sådant gillar jag både att göra och att läsa, så varför inte liksom? Först ut tänkte jag köra med fem fakta om mig. En del av er vet redan vissa bitar, någon kanske vet allt och vissa vet ingenting alls.

  • Jag driver sedan snart tre år tillbaka ett eget företag som skönhetsspecialist. Jag har en salong där jag jobbar med framförallt fransförlängningar och manikyr med Shellac. Jag är också iväg en del på sminkuppdrag, huvudsakligen under våren och sommaren när bröllop och studentbaler avlöser varandra.
  • Jag har en liten Malteser som heter Nappe. Han är döpt efter min morfars far som hette Harry Vladimir Napoleon. Nappe är en förkortning på Napoleon.
  • Mitt hjärta bankar blått för Malmö. Det finns ingen plats där jag känner mig så levande som jag gör på Stadion.
  • Jag hatar lök! Redan när jag var liten och fick barnmat på burk sorterade jag maten i munnen och spottade ut löken. Eller ja, det är lökbitar jag inte klarar av. Smaken av lök är god. Har lökpulver eller riven lök i alla mat jag lagar. Friterade lökringar går bra. Det tycker jag om. Och rostad lök. Rå lök är fruktansvärt.
  • Min farfars mormors mormors morfar hette Carl von Linné. Jag blev jättesur när de tog bort honom från 100-lappen. Har dock sparat en. Ska rama in den vid tillfälle.


Anna

Gillar

Kommentarer

Malin,

Spännande att vara egenföretagare! =)

malinlidman.vimedbarn.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är det verkligen 😊
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,

Coolt! 😃 <3 spännande lista!

nouw.com/idasvardag
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla 😊
nouw.com/annaskarblom