Blandade känslor och ett spännande paket

Hej på er!

Det här fina vädret som vi har nu ger mig verkligen lite blandade känslor. Jag tycker att det är så himla härligt, men min hud är inte lika imponerad. Jag är väldigt solkänslig, så trots solkräm och försiktighet är jag blossande röd över halsen och i armvecken. Det blir därför mycket fix inne idag och endast kortare stunder utomhus. En avi på posten fick i alla fall ut mig på en liten promenad, så att jag fick hämtat ut ett paket som jag behöver till ett samarbete som kommer upp inom kort. Nu ska det bara fotas och utvärderas innan publicering.

I helgen när jag skulle köpa kycklingfiléer till min bror så passade jag på att köpa hem så att jag kunde prova de nya energidryckerna från Njie. Fizzy Cola och Lolli Pop blev nya favoriter men Candy twist kommer jag nog inte att köpa igen. Min syster tyckte att de smakade väldigt mycket sötningsmedel, men det var ingenting jag funderade på. Tvärtom faktiskt, så vi konstaterade att det nog är så att jag vant mig som ändå dricker en och annan NOCCO annars. (Dock inte varje dag och aldrig mer än en på en dag).

Under dagen nu har jag massor jag vill pyssla med, så vi får se lite vad som hinns med. Fotografering, sminkning till kommande tema, en ny vision board, bloggplanering, plank- och squatsutmaningen, lunch, bokföring och marknadsföring är ett par exempel på saker som står på listan över saker som jag vill eller bör göra.

Vad gör ni idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Åh, hade också velat smaka de smakerna! 😃 Känns dock svårt att konkurrera ut min kära Celsius!
nouw.com/charlottelinden
KellyEricsson
KellyEricsson,