Bröllopshelg på Österlen

Hej mina vänner!

Vilken helg jag har haft! I fredags packade jag ner klänning, skor, allting nödvändigt för övernattning och en provisorisk variant av sminkväska för en till Österlen. Det blev en spännande resa dit. Tågen strulade och jag gav mig på att ta mig fram med buss. Från Staffanstorp till Dalby, från Dalby till Sjöbo, från Sjöbo till Tomelilla och i Tomelilla blev jag hämtad för att åka sista etappen till Karlsgården med bil. Det tog sin lilla stund, men det var det värt. I lördags gifte sig nämligen Malin, en av mina närmsta vänner, med sin Fredrik. En väldigt vacker vigsel i Bollerups kyrka för att sedan bjuda på en hejdundrande bröllopsfest hemma på sitt eget bed & breakfast. Vilken grej liksom?!

Familj och vänner hade börjat trilla in redan tidigare under veckan för att hjälpa till med förberedelser och stämningen var så familjär redan från första stund. Det blev verkligen någonting speciellt med atmosfären över bröllopet när festen var hemma hos brudparet och så många fick möjligheten att spendera hela helgen tillsammans. Min introverta sida var lite orolig över att gå på bröllopet ensam, men den oron var helt obefogad. Två tjejer som jag träffade på möhippan var på plats och vi bildade ett väldigt fint team som perfekt balanserade att hjälpa till med det som behövdes under helgens gång och ändå roa oss kungligt.

Maten som serverades var fenomenal (så bra att jag redan varit tvungen att tillaga en egen version av en av bufférätterna), brudparet strålade och till och med talen höll en hög nivå. Det kunde verkligen inte ha blivit bättre.

Gårdagen började med en gemensam frukost hos ett grannhotell och avslutades med att köra vilse i Ystad för att göra ett besök på Max, innan jag kom hem till en sjuk lillasyster som behövde pysslas om.

Dagen idag har spenderats liggandes i soffan för att bara insupa den positiva energin och låta kroppen återhämta sig både fysiskt och mentalt efter helgens festligheter. Imorgon väntar vardagen igen innan ett tag innan det är dags att ladda om för nästa festlighet - min egen 30-årsdag. När blev vi egentligen så här vuxna?

Under förmiddagen började det trilla in lite jobbrelaterade meddelanden på telefonen, så jag bestämde mig faktiskt för att lämna mobilen på rummet. Ambitionen att ta en massa bilder föll lite där, men det var faktiskt väldigt skönt att bara få vara i nuet.


Anna

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vilken härlig helg du har haft det låter underbart tycker jag. Det ser väldigt fint ut hos brudparet😊
nouw.com/amandizan
Fnulan,
Men darling så underbart och vilken fin vän du är. Jag tyckte att brudparet hade väldigt fina namn faktiskt. Stor kram till dig
www.fnulan.se