Dagens sminkning och saker att förbättra

Hej på er!

Hoppas att ni har en fin dag. För min del har dagen bjudit på en halvdag på kundservice och därefter lite pyssel hemma. Eftersom jag har lite att stå i denna veckan och jag hade lite tid över idag tog jag tillfället i akt att leka lite i mitt sminkrum. Ett av målen för Mars är ju att få upp en sminkning i veckan. Idag testade jag en hel del nya produkter som jag haft hemma i lådorna men inte riktigt vågat ge mig på eftersom jag ofta är på väg någonstans när jag sminkar mig och inte riktigt har tid med att experimentera. Lite blandade uppfattningar kring det nya så det är mycket möjligt att det kommer recensioner så småningom.

Det här med att ta sminkbilder med systemkameran är ingenting som jag gör speciellt ofta, av samma anledning som jag nämnt ovan. Jag har sällan tid med det när jag gör en sminkning. När jag satt och gick igenom bilderna från idag fanns det ett par punkter som jag känner att jag vill jobba med för att utvecklas på just det här.

- Jobba mer med sådana detaljer i sminkningen som syns på skarpa bilder men kanske inte live och vice versa.

- Bli mer bekväm framför kameran så att jag inte ser så sur ut på alla bilder, får bättre förståelse för vilka vinklar som funkar när man inte använder selfie-kameran på mobilen och hur jag bäst framhäver sminkningen.

- Sätta mig mer in i hur jag kan förbättra bilderna genom redigering.

Har du några bra tips och idéer att dela med dig av? Kommentera gärna då det här är ett område jag verkligen vill jobba med och förbättra.


Anna

Gillar

Kommentarer

MayaJuuti
MayaJuuti,
fint! hoppas du haft en bra helg 😊
nouw.com/mayajuuti
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack ❤️
nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,

Snyggt! 😃

nouw.com/evelinarou
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla ❤️
nouw.com/annaskarblom