Dagens träningspass - Slit och släng

Hej kompisar!


Herregud, vilket strul det har varit här på Nouw de senaste dagarna. Jag har varit på gränsen till skogstokig av att ingenting fungerat. Antingen så har det inte gått att lägga till text, eller så har det inte gått att ladda upp bilder och att läsa kommentarerna har varit störtomöjligt. Fast oftast har det inte gått att logga in överhuvudtaget. Nu ber jag till högre makter om att alla problem är lösta så att det flyter på lite bättre.

Dagen idag har bjudit på ett rejält träningspass. En container var beställd till huset i Arlöv, så jag, mamma, pappa, moster Eva och kusinerna Axel och Erik har burit, släpat och slängt för att tömma garage, vind och källare. Inte utan fascination över hur mycket konstiga saker det finns i alla vrår. Vid något tillfälle kom Axel kånkandes på en lång pinne med en backspegel i ena ändan och en tavla som hittades bakom en varmvattentank hävdade mormor med bestämdhet att hon aldrig hade sett. Min morfar var instrumentmakare så vi ska inte ens prata om mängden prylar som vi inte ens har en aning om vad det skulle kunna vara. En och annan kul pryl dök upp, men det mesta som är någonting att ha har redan tagits om hand.

Det känns lite konstigt att huset är tomt, men det är ju så mycket bättre att ha mormor nära istället. Häromkvällen när jag och Nappe var ute på kvällsrunda till exempel, så såg vi genom fönstret att hon fortfarande var vaken och kunde smita in för en liten godnattkram. Det hade vi inte kunnat göra om hon bodde kvar i huset.

Ännu ett race väntar imorgon, och troligtvis lite nästa helg, men det känns nog som att alla börjar se ljuset i tunneln.

Anna

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Vilket bra träningspass på ett sätt men kanske inte kul men de lär kännas dagen efter i ben & armar
nouw.com/jagochminahjärtan
amanda,
vad roligt med ett samarnete 😊 supepr bra sätt att träna med 😊
amindiz.sde