Early bird gets the worm

Godmorgon!

Alltså, hur är det ens morgon redan? Jag hade så svårt för att komma till ro inatt så det kändes som att jag inte hann somna innan väckarklockan ringde. Visserligen hade det funnits utrymme att snooza en halvtimme extra, men jag vågade verkligen inte. Då hade jag aldrig kommit upp sen. Nu inser jag dock att det kanske var lite onödigt tidigt att gå upp eftersom hittills idag redan hunnit med:

  • Klä på mig (inklusive omval av kläder från det jag tog fram igår kväll)
  • Äta frukost
  • Släppa ut hundarna
  • Packa ihop alla sminkborstar som låg på tork
  • Ta en stagead bild på mitt nagellack
  • Redigera bilden

Klockan är liksom bara strax efter 06:00 och jag har gott om tid på mig att få upp det här inlägget också. Ska bara försöka komma ihåg att packa ner en Nocco i väskan, för det kommer att behövas efter en natt med max fyra timmars sömn.

Dagen idag bjuder på jobb på kundservice. Därefter bär det av till Lund för att provsminka ännu en brud inför sommaren. Skönt att känna att de är lite under kontroll sen.

Efter jobbet ska jag möta upp en vän för att snacka ikapp lite. Känns som att vi har en del att ta igen, så det ska bli mysigt.

Nu börjar det att dra ihop sig för att fixa det sista innan det är dags att gå till bussen. Avslutar med en bild på mitt härliga nagellack. Som jag skrev på den improviserade bilden igår så är det knappast så diskret. Känner att jag verkligen matchar @Vägentillfrihetens morot. I like it!

Hoppas att ni får en superhärlig dag idag!

Upplever ni bilden som väldigt varm/kall? Jag har skaffat mig en extra datorskärm och känner att jag upplever bilderna väldigt olika beroende på om jag har den eller bara min laptop. Stora skillnader på mobilen också, så jag ska försöka jämna ut mina skärminställningar men är lite osäker på vilken av dem jag ska närma mig. Om ni har input får ni gärna dela med er.

Anna

Gillar

Kommentarer

Så fint nagellack! Jobbigt när man bara ligger och vrider och vänder sig..
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Ja, det är så drygt!
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Snygg färg! 😃
www.evelinarou.com