En suck av lättnad

Hej på er!

De senaste veckorna har det känts lite som att saker hopar sig över mig och att to do-listan växer utan att jag får någonting gjort. Jag har knappt velat öppna datorn för att jag vetat att jag haft massor med projekt att ta tag i. En del små projekt och ganska mycket roligt, men det har liksom samlats till den nivån att jag inte vetat var jag ska börja och när jag väl kommit till skott så har det varit saker som satt käppar i hjulen. Typ som att färgen i skrivaren tog slut när jag skulle göra min bokföring, problem med nätverksanslutningen och att bilderna till mina marknadsföringsprojekt inte alls såg lika bra ut på datorn som de gjorde i kameran.

Igår landade en dubbel uppsättning bläckpatroner i brevlådan, så idag har jag tagit tag i projekt bokföring. Det tog sina timmar och jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken när jag knappat in sista verifikationen och konstaterade att det var någonting som inte stämde. Bara att sätta sig med listorna och gå igenom alla verifikationer en gång till för att hitta diffen. Som tur var var det ganska enkelt åtgärdat när jag väl hittat problemet och jag kan nu dra en djup suck av lättnad över att vara i fas med den biten. Jag behöver verkligen bli bättre på att få in regelbundna rutiner på det. Nu väntar bara två projekt som jag har lite press på mig att ta tag i, så känner jag verkligen att jag har skapat mig schysta förutsättningar igen. Ambitionen är att bli klar med dem idag, så att jag kan fokusera på salongen nu när jag går in för en sju dagar lång arbetsvecka från och med imorgon. Wish me luck! 

Ikväll väntar finalen av Melodifestivalen. Förra året bjöd jag in till middag, pyntade köket och vardagsrummet med ballonger och serpentiner och hade en låda med fjäderboor, glitterhattar och glowsticks. Det var verkligen roligt, men idag ser jag väldigt mycket fram emot att byta om till pyjamas, krypa ner i soffan och heja på Bishara. 

Har ni någon favorit ikväll? 


Anna

Gillar

Kommentarer

emma-matilda,
Skönt att den biten är klart, även om det inte var det roligaste! här mös vi också ner oss med pjyamas. jag och stortjejen. dem andra två sussade gott. Vi hejade på Maolu på tösens begäran
www.emmamatildaa.se
asemartensson
asemartensson,
Låter som en mellokväll i min smak. Gud va roligt 😊
nouw.com/asemartensson