En utmaning

Hej på er!

Då sitter jag här och ska få ihop ett inlägg som jag redan skrivit och publicera en gång idag. Upptäckte för en stund sedan att inlägget hade trillat tillbaka i som utkast, med kommentarer och gilla-markeringar kvar, men allt innehåll borta. Blir man trött eller blir man trött? Tusen tack, @charlottelinden som upptäckte att det fortfarande gick att nå via Bloglovin' så att jag kunde rädda det därigenom istället för att börja om på ruta ett.

Hur som helst, nu ska jag inte gnälla mer för det här ska bli ett positivt inlägg. Jag har nämligen blivit utmanad av @beckalindhe att göra en lista på åtta saker som gör mig glad.

1. Människor i min närhet - Jag hade kunnat skriva upp både familj, vänner, kollegor och kunder som punkter på den här listan, men för att få lite variation så lägger jag dem under samma. Jag har så otroligt många fina människor runt mig som gör mig glad.

2. Max och Nappe - Min fina lillebror och min lilla bebis. Dessa trasselsuddar får mig att skratta och le varenda dag.


3. Att göra någon annan glad - Glädje smittar och att se någon annan bli glad över någonting som jag har sagt eller gjort för dem är en väldigt härlig känsla.

4. Glitter - Om ni inte visste det redan, så älskar jag glitter. Min livsfilosofi är att livet blir bättre med glitter. Glittriga naglar, glittrig ögonskugga, en glittrig kalender eller vad tusan som helst. Mer glitter åt folket!


5. Att blogga - Jag älskar hela konceptet med blogg och sociala medier. Skriva, fotografera, hitta på små projekt för att skapa innehåll, alla härliga människor som jag fått kontakt med.

6. Malmö FF - I många år nu har MFF varit en väldigt stor del av mitt liv. Stämningen, gemenskapen och nerverna som finns i fotbollen har jag aldrig hittat någon annanstans. Från att sitta gråtande och titta ut över en tom plan, en grå oktobereftermiddag när guldet är förlorat till den totala euforin i att rusa in på planen och fira en serieseger, omgiven av en himmelsblå familj. Det är ett privilegium att jag hittat någonting som jag brinner för på det viset att jag får uppleva dessa känslostormar, med både toppar och dalar.


7. En renbäddad säng - Hur underbart är det inte att få krypa ner i en renbäddad säng, med sängkläder som fortfarande är varma från torktumlaren. Allra helst efter ett avslappnande bad!

8. Min salong - Att få jobba med någonting som jag verkligen brinner för, ha fantastiska kollegor och samarbetspartners samt världens härligaste kunder. Det gör mig glad varje dag!

Vad gör dig glad? Berätta gärna i kommentarerna eller ta dig an utmaningen, skriv ett inlägg och länka det till mig så går jag mer än gärna in och läser!

Anna

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Superrolig lista! Jag håller helt med dig om ett par punkter, nybäddad säng, att bligga och människor i min närhet gör mig också otroligt glad☺️
nouw.com/sofialjohansson
charlottelinden
charlottelinden,
Absolut ingen fara! Vet hur det är att ha knåpat ihop ett inlägg och tvingas börja om från början. Inte alls roligt.. <3
nouw.com/charlottelinden