Ett annorlunda träningspass

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra dag. För min del skulle egentligen dagen betyda en kort dag med bara två kunder och därefter ett träningspass. Riktigt så blev det inte.

I dagarna fick jag in fler bokningar, så istället för att vara klar vid 12:30 jobbade jag till 17:30. Igår fick jag dessutom ett spontant infall att vilja fixa om lite på salongen, så vi körde till Jysk igår och köpte en byrå. Projektet idag har därför varit att skruva ihop den mellan arbetspassen. Dagens träning fick stå åt sidan, för jag hann helt enkelt inte med det också. Att bygga ihop den där byrån var dock ett halvt träningspass i sig. Den var ganska tung, jag hade ingen skruvdragare utan bara en skruvmejsel med trasigt skaft och inte direkt världens största golvyta att jobba på. Jag har nog hittat muskler som jag knappt visste att jag hade efter att ha krupit runt och hukat mig i alla möjliga konstiga ställningar för att få plats att bygga. Jag kompletterar det med övningarna från utmaningen som jag skrev om igår, så får det duga som dagens träning. Kanske kan klämma in ett extra pass i helgen istället. Jag blev i alla fall grymt nöjd med min lilla skapelse. Den ger både stor yta för att visa upp produkter och bra förvaring till sådant som jag vill gömma undan, utan att den tar upp för mycket plats. Lite pyssel kvar med vilka produkter som ska stå där och vad jag vill ha i ett vitrinskåp i väntrummet, men det kommer att bli sjukt bra! Varför kom jag inte på det här tidigare?

Jag har fått frågan om jag inte kan skriva lite mer om mitt jobb och tänker att jag ska skriva ett inlägg om det. För er som inte vet alls driver jag en skönhetssalong där jag jobbar med makeup, fransförlägningar, manikyr mm. Är det någonting särskilt ni skulle vara intresserade av att veta? Ställ gärna frågor i kommentarerna här så ska jag försöka få med svaren när jag skriver inlägget.

Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
hade varit så kul o få veta mer om ditt jobb!😌
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt! Ska skriva ihop ett inlägg inom kort 😊
nouw.com/annaskarblom
Kul att köpa nytt 😊
evahle.se