Ett nytt projekt

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S/Glänstrigt

Hej kompisar!


Hur har ni det i sommarvärmen?

Den 15 maj i år fyllde mitt företag hela 5 år. Tänk att jag har fått möjligheten att jobba med det jag brinner för under så lång tid! Det känns faktiskt ganska häftigt.

I samband med detta påbörjade jag ett nytt projekt som jag nu börjar känna mig redo att dela med mig av - nämligen en webbshop med dekorationer till naglar, med huvudfokus på Swarovski-kristaller. Kristallerna tar jag hem från en auktoriserad Swarovski-grossist och är därmed garanterat äkta. Även lite annat smått och gott för att dekorera dyker upp efterhand. Flera av dekorationerna går att fästa med nagellim på en lackad nagel och jag har lagt mig på en vänlig prisnivå, vilket gör att Glänstrigt passar lika bra till hemmapysslare som till proffs.

Än så länge driver jag shoppen genom Facebook-gruppen Glänstrigt, och tanken är att utveckla efterhand. Ni får jättegärna gå med i gruppen, både om ni är sugna på lite fina nageldekorationer eller om ni bara vill stötta med glada hejarop.

Ordet Glänstrigt uppfann jag när jag var liten, som en beskrivning av saker som glänser och glittrar, och allt som var glänstrigt drogs jag till som en magnet (och gör än idag), så det känns liksom givet att jag ska göra någonting med det där ordet.

Delar med mig av ett litet smakprov på vad som finns att botanisera bland som kanske kan locka någon nyfiken.

Anna

  • Naglar

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så otroligt fint! Älskar att se hur du verkligen lever efter dina drömmar. Stort grattis till 5 år. Stor kram kompis!
nouw.com/missjohansson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
5 år grattis 😊 vad härligt att du lever upp dina drömmar 😊 ett bevis på vad man kan
nouw.com/2barnsmammaochfru