Fem fakta om mig

Hej på er!

När detta inlägg publiceras för mig är jag i väg på någon spännande utflykt i Polen. Det är fredag och vår första dag på plats. Som jag nämnt tidigare kommer ni att få inlägg efterhand om allting fungerar som det ska, men för att det inte bara ska bli en massa sponsrade inlägg har jag schemalagt lite annat till er också.

Eftersom ni blir fler och fler läsare tänkte jag att vi passar på med ytterligare fem fakta om mig. Hoppas att ni tycker att sådana här inlägg är lika roliga som jag gör.

  • Jag gillar inte tacos. Det finns någonting i den kryddmixen som jag inte tål, utan får fruktansvärda kramper i magen av. När vi äter det brukar jag göra med egen kryddning, men jag är ändå inget större fan. Jag äter det om andra vill ha, men det är ingenting som jag blir sugen på eller skulle få för mig att laga till mig själv.
  • Min favoritfärg är lila. När jag var sex år flyttade min familj till hus. Jag fick välja färg till mitt rum själv och valde lila redan då. Varje gång vi gjorde om mitt rum målade vi om det i olika nyanser av lila och i mina senare tonår valde jag att kombinera lila och grönt. Sovrummet i min förra lägenhet gick i lila och grått och jag kan nästan garantera att jag kommer att ha lila detaljer även i nästa sovrum. Även på salongen har jag lila tema på handdukar och små dekorationer.
  • Jag vet inte vem jag ska rösta på i valet. Jag skäms faktiskt lite över hur dåligt insatt jag är. Jag blir så frustrerad över smutskastningen som är inför varje val, där folk verkar bättre på att tala om varför man inte ska rösta på något av de andra partierna snarare än att lyfta fram vad man själv står för, att jag helt tappar intresset.. Jag har en viktig uppgift framför mig för att läsa på partiprogrammen ordentligt.
  • Ibland glömmer jag bort att prata. Jag var väldigt blyg som liten och har blivit rätt van vid att mest sitta och lyssna. Numera har jag inga problem med att prata, och det händer till och med att jag pratar alldeles för mycket ibland, men i ett samtal där många är med kan jag lätt försvinna in i en lyssnande bubbla och inbilla mig att jag ändå är aktivt med i samtalet tills någon frågar varför jag inte säger någonting.
  • Jag älskar att bada. Poolen nu på sommaren förstås, men annars är badkaret favoriten. Jag glömmer bort tiden och kan ligga i hur länge som helst. Det är nog den platsen som jag får allra bäst avkoppling.


Anna

Gillar

Kommentarer

Jag vet inte heller vad jag ska rösta på. Jag försöker sätta mig in i allt men känns så svårt då det alltid är någon grupp av människor som hamnar mellan stolarna :/
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, i år känns det nästan svårare än någonsin tycker jag.
nouw.com/annaskarblom
Zahraajami
Zahraajami,
Det är lite kul att man tror att alla älskar tacos 😂 eftersom det är så få som ogillar det haha
nouw.com/zahraajami
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja men det är ju så! Folk tittar på mig som om jag kom från en annan planet när jag säger det 😂 😂
nouw.com/annaskarblom