Fem fakta om mig

Hej på er!

Först och främst, TACK för alla fina kommentarer kring min återkomst igår. Det kändes verkligen peppande att se er alla här igen och läsa era fina ord. Ni är bäst!

Dagen idag har jag hittills spenderat åt städning. Jag har röjt undan massor och sett till att Fia har fått en ordentlig sovplats medan hon är här och äntligen tagit tag i de där klädhögarna som har legat och stirrat på mig i flera veckor. När det är rörigt i huvudet är det skönt att få lite ordning runtomkring sig så att man åtminstone vaknar och somnar i en lugn miljö. Jag ger mig själv en liten klapp på axeln för det initiativet.

Egentligen är det fel varannan tisdag idag för att göra ett Fem fakta om mig-inlägg, men eftersom det inte blev någonting förra veckan bryter jag mot spelreglerna och kör på det ändå. Yolo, typ!

  • Just nu är jag fullkomligt besatt av riskakor.
  • Jag älskar äppelbåtar! (Ja, det är viktigt att man delat dem i båtar först. Inte alls lika gott att bara äta ett vanligt äpple.)
  • Carl von Linné är min farfars mormors mormors farmors morfar.
  • Jag är en riktig nattuggla och får alltid mest inspiration och idéer efter mörkrets inbrott. Jag önskar dock att jag var en sådan som studsade upp på morgonen istället.
  • Jag kan vara väldigt impulsiv och om jag inte agerar på impulsen så kommer jag med största sannolikhet analysera tanken så pass långt att jag hunnit tröttna innan jag gjort någonting av det.


Anna

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Vad häftigt de där med Carl von Linné 😄 riskakor är ju såå gott
nouw.com/juliaelisabeth
Madde,
Riskakor är ju så gott 🤗🤗🤗däremot är jag morgonmänniska
www.missmadelena.se