Fem fakta om mig

Hej där!

Nu är det varannan tisdag igen och det är dags för ännu ett inlägg med fakta om mig. Det känns som att de här inläggen är de enda jag skriver numera, men så blir det ibland när inte tiden räcker till allt och inspirationen tryter. Det är i alla fall skönt att alltid ha någonting att falla tillbaka på så att jag inte tappar det helt.

  • Jag är introvert. Jag är absolut inte osocial och har inga problem med att träffa folk i mitt jobb, umgås med familj och vänner eller vistas på platser med mycket folk, så länge det balanseras upp med att jag får tid för mig själv mellan varven för återhämtning. Ibland räcker det med att jag stänger in mig på mitt rum på salongen under lunchen och leker med designer på lösnaglar och ibland behöver jag sitta instängd på mitt rum hemma en hel dag och bara pyssla med mitt. Om jag inte får den tiden jag behöver ensam så blir jag väldigt stressad och orolig i kropp och sinne.
  • I fredags överraskade mamma mig med en askdammsugare till salongen så att jag kan städa ur mitt utsug ordentligt. Jag blev väldigt glad!
  • Jag har inte planerat in någon lång semester i sommar. Eftersom jag har brudsminkningar nästan varje helg kommer jag bara att ta lite strödagar och satsa på att försöka ta semester och åka iväg med min syster under hösten istället.
  • När jag var typ fem år köpte jag mig en liten lejonunge som jag döpte till Snuttis. Snuttis följde med överallt och sitter fortfarande framme på mitt rum och håller koll varje dag.
  • Varje kväll plockar jag fram kläder att ha dagen efter, eftersom jag vet att jag absolut inte är kapabel att fatta sådana beslut på morgonen.

Anna

Gillar

Kommentarer

Cassiesdagbok
Cassiesdagbok,
Gör precis likadant med kläderna jag med. Gäller både arbetskläder som privata under lediga dagar 😊
nouw.com/cassiesdagbok
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är verkligen så skönt att göra det och bara hoppa i kläderna på morgonen 😊
nouw.com/annaskarblom
sofiefriden
sofiefriden,
Alltid lik trevligt att läsa om fem om dig. 😁 Aaa jag har också en nalle från när jag var liten
nouw.com/sofiefriden