Fem fakta om mig

Godmorgon kompisar!

Vet ni vad? Det är dags för vårt favoritinlägg igen med fem fakta om mig. Jag vet inte varför jag har fastnat så för den här typen av inlägg. Jag älskar att läsa dem lika mycket som att skriva dem. Att döma av kommentarsfälten när jag lägger upp dem här så är det inte bara jag som gillar det, så nu jublar vi över att det är varannan tisdag igen och kör på!

  • Jag skriver ner allting som jag kan tänka mig att jag behöver komma ihåg på lappar. ÖVERALLT på mitt rum finns små post it-lappar, gamla kuvert med noteringar, anteckningsböcker... You name it. Allt som går att skriva på. Helst skrivet med alla möjliga färger på pennorna.

  • Jag skulle verkligen behöva ta tag i min tvätt, men nu när det ser ut att bli lite varmare ett tag kanske jag kan skjuta upp det lite och börja dra i sommargarderoben istället.

  • Jag planerar ofta nästa nageldesign direkt efter att jag har gjort vid mina naglar. När jag sen ska göra om naglarna igen har jag hunnit tröttna på tanken jag hade och improviserar i sista minuten.

  • Jag älskar att bada. I badkar, i pool, i havet... Lite svårt för insjöar med typ gäddor och iglar, men annars så är det det bästa som finns!

  • Just idag är det 11 år sedan jag tog studenten. Är det inte helt orimligt??


Anna

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
11 år sen vad tiden går fort. Härligt att bada 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
sofia,
Jag älskar verkligen dessa inlägg, mer personligt än såhär går ju inte att få. Wow så längesedan, helt galet ju! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hannas krypin,
Jag tycker verkligen om de här inläggen att läsa, känns personligt och så får jag en större bild av vem du är som person. 11 år sedan studenten, för mig är det 17 år sedan. Känns lika orimligt....
hannafialotta.blogg.se
Elisabeth ,
Roligt att få veta lite mer om dig. Man lär känna dig lite bättre.
www.sjubarnsmamman.se
sweetwords
sweetwords,
hehe ja tvätten har jag börjat ta tag i här med, så den minskar, imorgon kan jag tvätta två nya omgångar igen =D
nouw.com/sweetwords
minasvarld
minasvarld,
Alltid kul att få veta mer om dig, gillar också dessa inlägg 😊
Jag skriver också ner allt. Skrivbordet är fullt med post-it, anteckningsböcker och lappar i alla former känns det som.
Ibland får jag till och med lägga alla i en hög och sortera dem så att jag inte glömmer något 😊
nouw.com/minasvarld
Sarah,
Du gör rätt i att använda sommargarderoben nu 😊 Det var inte så länge sen jag tog studenten men jag håller med om att tiden verkligen går fort 😋
CheerSarah.devote.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha det där med lapparna känner ja igen, dock har ja börjat övergått lite till att skriva anteckningarna på messenger till mig själv istället. då det till slut blev så mycket lappar att ja omöjligt sen om jag leta en hittade den ens bland alla lappar haha. men lite lappar blir det ändå fortfarande haha 😂😂
nouw.com/jessiekaos
Fnulan,
HELT orimligt! Du set ju ut som 50 så det borde vara 30 år sen ju 😉))) Skoja darling. Du måste komma hem till mig och bada een dag. Du slipper sjön då.
www.fnulan.se
Kirsi,
Det låter som jag. Jag skriver också upp saker. Det ska gärna vara spritt överallt också. Dock blir jag stressad av den oordningen som blir, och över att jag aldrig vet vart jag har skrivit saker, så jag försöker hålla mig till whiteboarden i hallen. 😊
kirsi.se