Fem fakta om mig

Godmorgon kompisar!

Vet ni vad? Det är dags för vårt favoritinlägg igen med fem fakta om mig. Jag vet inte varför jag har fastnat så för den här typen av inlägg. Jag älskar att läsa dem lika mycket som att skriva dem. Att döma av kommentarsfälten när jag lägger upp dem här så är det inte bara jag som gillar det, så nu jublar vi över att det är varannan tisdag igen och kör på!

  • Jag skriver ner allting som jag kan tänka mig att jag behöver komma ihåg på lappar. ÖVERALLT på mitt rum finns små post it-lappar, gamla kuvert med noteringar, anteckningsböcker... You name it. Allt som går att skriva på. Helst skrivet med alla möjliga färger på pennorna.

  • Jag skulle verkligen behöva ta tag i min tvätt, men nu när det ser ut att bli lite varmare ett tag kanske jag kan skjuta upp det lite och börja dra i sommargarderoben istället.

  • Jag planerar ofta nästa nageldesign direkt efter att jag har gjort vid mina naglar. När jag sen ska göra om naglarna igen har jag hunnit tröttna på tanken jag hade och improviserar i sista minuten.

  • Jag älskar att bada. I badkar, i pool, i havet... Lite svårt för insjöar med typ gäddor och iglar, men annars så är det det bästa som finns!

  • Just idag är det 11 år sedan jag tog studenten. Är det inte helt orimligt??


Anna

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
HELT orimligt! Du set ju ut som 50 så det borde vara 30 år sen ju 😉))) Skoja darling. Du måste komma hem till mig och bada een dag. Du slipper sjön då.
www.fnulan.se
Kirsi,
Det låter som jag. Jag skriver också upp saker. Det ska gärna vara spritt överallt också. Dock blir jag stressad av den oordningen som blir, och över att jag aldrig vet vart jag har skrivit saker, så jag försöker hålla mig till whiteboarden i hallen. 😊
kirsi.se