Fem fakta om mig

Godmorgon vänner!

Jesus, vad svårt jag hade för att somna inatt. Jag satt uppe alldeles för länge och kollade på nagelvideos och gick igenom olika webbshoppar. Det slutade med att jag gjorde en beställning som fick mig att transformera från en nästan 30-åring som borde sova inför kommande arbetsdag till en sjuåring dagen innan julafton. Otålig är ett understatement för mitt tillstånd just nu.

Det är varannan tisdag igen, så innan jag ger mig iväg för att äta lunch med mina kollegor så är det dags för ännu ett inlägg med fem fakta om mig. (Undrar lite hur länge jag kan hålla på med det här och ändå komma på nya saker att skriva).

  • Jag är jättedålig på att öppna sms. Typ reklam eller sådant där jag kan läsa hela meddelandet i förhandsgranskningen och ser att det är någonting som jag inte behöver svara på låter jag oftast vara. I skrivande stund har jag 51 olästa meddelanden.

  • Jag shoppar hellre till mitt företag än till mig själv.

  • Min favoritfrukt är vattenmelon

  • Jag har alltid varit te-drickare, men har nu slagit över och dricker lite för mycket kaffe (det kan också vara en orsak till att jag satt uppe för länge inatt).

  • När jag var yngre hade jag ofta nagellack på bara en hand eftersom det var för svårt att måla med vänster men för roligt för att låta bli helt.

Anna

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
ÄLSKAR vattenmelon. Men hallååå så jobbar du med naglar idag, haha kul! Sen är det väl bra att skilja sig från mängden eller hur. Varför vara som alla andra. Kaffe var det för längesedan vi drack ihop!!! HATAR när telefonen ringer... skicka sms för guds skull =)
www.fnulan.se
Popprinsessan,
Vilken tur att du lärt dig måla naglarna på båda händerna 😊
www.popprinsessan.se