Fem fakta om mig

Hej kompisar!

Oj, vilken dag det har varit. Den har nog innehållit lite av det mesta faktiskt. Under förmiddagen betade jag av massor på to do-listan med bokföring, momsrapport och lite annat administrativt jobb. En kompis skrev och talade om att hon var i Staffanstorp för att shoppa nagelgrejor, så det blev ett spontanbesök och häng i butiken även för min del. Under dagen har jag också kramat om mamma och önskat henne lycka till då hon åkt in till sjukhuset för inläggning inför morgondagens operation. Jag känner mig fortfarande lugn, litar på att vi har fantastiska läkare och kirurger i Sverige och vet att det är en vanlig operation som de har full koll på, men det känns ändå lite konstigt. Förstår ni hur mycket jag ser fram emot att vi får det där samtalet imorgon om att operationen är klar och att cancern är borta?

Jag vet inte riktigt vilken tisdag i ordningen det är, eftersom jag har tappat mina rutiner, men jag tycker nog att det är dags att slänga upp ett Fem fakta om mig-inlägg igen.

  • Jag och mamma har verkligen fastnat för det nya Harry Potter-spelet (typ som Pokémon Go, fast Harry Potter istället), så senaste veckan har vi sprungit runt mellan värdshus, växthus och fort för att jaga pysslingar och enhörningar.

  • Jag har små flaskor med nagelbandsolja överallt för att jag ska komma ihåg att använda den. På skrivbordet, på vardagsrumsbordet, i köket, i mina väskor, på jobbet... Ändå smörjer jag inte dem riktigt lika ofta som jag borde.

  • Den första bloggen jag skapade var för att visa upp mitt scrapbooking-pyssel och kunna delta i olika tävlingar. Jag vann inte speciellt ofta, men jag tyckte att det var väldigt roligt. Just nu ligger allt mitt pyssel nedpackat i flyttkartonger i garaget, men jag ska erkänna att jag har mina stunder då jag blir lite sugen på att ta upp intresset igen.

  • Jag har alltid tänkt att när jag bor själv så ska jag flytta till Malmö, men jag börjar mer och mer svänga åt att jag skulle vilja flytta till Hjärup där jag har min salong.

  • Igår chockade jag alla i min omgivning genom att måla alla mina naglar i samma färg för första gången på, jag vet inte hur länge. (Bild kommer i ett annat inlägg)

Bjuder på lite bilder på kort som jag gjorde när jag hade min scrapbooking-blogg. Det är ju några år sedan de togs, så bildkvalitén är vad den är.

Anna

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Jag vågar inte börja på det där Harry Potter spelet för då fastnar jag väl... OJ shit, samma färg!! Jag är i chock. MEN, glitter va?
nouw.com/fnulan
misslindhe
misslindhe,
Haha jag har också haft planer på at börja spela Harry Potter spelet, men känns som det också är beroende framkallat eller något, hahah 😋
nouw.com/misslindhe
MissJohansson
MissJohansson,
Så roligt inlägg vänNen! Woop woop! Hur kan jag ha missat Mr: Potter? 😱🙈 ha en underbar helg Vännen! 💞❤️
nouw.com/missjohansson