Födelsedagsfirande med Felicious

Hej på er!

Jag nämnde ju som hastigast igår att jag varit iväg på födelsedagsfirande. Min fina vapendragare Felicia firade att hennes salong Felicious fyller 7 år! Hon är en av mina stora inspirationskällor när det kommer till jobbet. Hon är ett år yngre än mig och driver en jättefin salong inne i centrala Lund med flera anställda. Förstår ni hur mycket jobb det ligger bakom för att nå dit?!

När jag gick min makeuputbildning kontaktade Felicia min skola för att hon behövde volontärer till en modevisning hon skulle göra. Jag nappade på betet och hon fångade snabbt upp mig efteråt och frågade om jag ville jobba med henne och sminka när de gör uppsättningar till baler och bröllop. I år gör vi vår fjärde sommar tillsammans. Felicia är en av de stora anledningarna till att jag vågade ta steget att starta eget (de andra anledningarna kommer jag att berätta om när jag skriver det utlovade inlägget om mitt jobb).

Hur som helst, Felicious bjöd på en härlig eftermiddag med tävlingar, styling, bubbel och mycket mysigt snack. Så glad att jag fick möjligheten att vara på plats och fira och kramas lite med tjejerna!

Anna

Gillar

Kommentarer

Trisiaa
Trisiaa,
Så kul ju 😃
nouw.com/trisiaa
Zahraajami
Zahraajami,
Vad roligt det låter! Fina bilder 😍
nouw.com/zahraajami