Fullkomligt lyrisk!

Hej där!

Förra veckan skrev jag ett inlägg med cliffhangers. Där skrev jag bland annat; Ikväll är min syster här på besök. Hon hade med sig någonting fullkomligt magiskt! Jag ska ordna själv ASAP och dedikera ett helt inlägg åt detta mästerverk. Jag är helt lyrisk kan jag tala om!

Nu ska ni få höra...

Bassett's vingummin var mitt absoluta favoritgodis tills dess att de ändrade recept för ett par år sedan. Jag blev på riktigt upprörd och ledsen när jag fick smaka den nya, klart försämrade, sorten. Familj och vänner som skulle ut och resa skickades till taxtfreen för att se om det fanns några lådor med det gamla receptet och jag finkammade varenda butik jag gick förbi som potentiellt kunde ha mina favoriter kvar. Jag har provat vingummin från mängder med andra märken, men bara blivit besviken.

Förra veckan kom Fia hem och sträckte fram handen med sex stycken godisbitar och bad mig att smaka på dem. DRA MIG BAKLÄNGES! HALLELUJAH! PRAISE THE LORD! Färgerna stämmer, formen likaså. Konsistensen är perfekt och till och med smakerna stämmer överens med mitt minne.

Candy People har gjort vad de kallar The Original Winegums som är så nära Bassett's original som man kan komma. Klart att det var ett Malmö-företag som skulle se till att fixa biffen. Igår efter jobbet åkte jag och mamma in till Lund och bunkrade vingummin. På riktigt, fattar ni hur lycklig jag är?! Jag skulle så gärna vilja ge en stor kram till det geni som tagit initiativet till det här!

Det här inlägget är inte på något sätt sponsrat, utan bara jag som får utlopp för total lycka. Om däremot någon från Candy People skulle läsa detta och känner att ni vill skicka en årsförbrukning eller två så lovar jag att göra ett skitbra jobb som reklampelare!


Anna

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Men så gott det låter! Evigheter sedan jag åt vinegum! Det här var helt nytt för mig 😊
nouw.com/livetsomemelie
Fröken Rödlök ,
Jag trodde faktiskt inte först att jag skulle reagera nämnvärt på de nya receptet men jo.. Det är skillnad. Tur Candy People har löst det 😊
www.frokenrodlok.se