Happy Halloween

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej där!


Idag skulle vi ha haft Halloween-öppet på salongen, med lite erbjudanden, utklädnader och aktiviteter. Självklart hade vi planerat för att hålla det så säkert som möjligt, men med tanke på den ökade smittspridningen och de skärpta restriktionerna här nere i Skåne bestämde vi oss för ställa in helt idag istället. Pyntat har vi i alla fall gjort och förlängt giltigheten på alla erbjudanden så att det ändå blir någonting litet av det och de som vill kan komma in själva utan att det blir någon trängsel. Man får ju försöka göra det bästa av situationen, men ni kan tro att jag längtar efter att kunna göra lite mer av alla roliga idéer vi har byggt upp sedan vi flyttade till större lokaler.

Dagen idag kommer istället att gå till att pyssla med min nästa order till Inglot. Under nästa vecka ska jag skicka iväg en beställning med allting som jag vill ha i lager inför jul. Hittills har trycket på produkterna varit väldigt högt och sist sålde det mesta av så snabbt att jag inte hann gå ut med att jag fått en ny leverans, så det är lite pussel att bestämma vad och hur mycket jag ska chansa på att ta in den här gången. Om du bor här i närheten och vill ha någonting speciellt innan jul, så släng iväg ett meddelande snarast så att jag kan se till att få med det i ordern.

För ett par veckor sedan satt jag och lekte med lite smink här hemma och planerade inför dagens utklädnad, så jag kan ändå dela med mig av en Halloween-inspirerad look idag. Om man har rosa hår känns det väl nästan obligatoriskt med sjöjungfru-tema?

Gör ni någonting speciellt för att fira Halloween idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,

För vår del blir de lugnt. Så tråkigt i dessa corona tider, mkt ställs in. Hade dock blivit lugnt ändå för vår del då jag är gravid 🤰 men ändå! Hoppas de snart är över och livet kan rulla på som vanligt igen... 🤞 ha en bra helg!

nouw.com/johannakvarnstrom
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen så himla trist! Självklart har man full respekt och förståelse för situationen, men det ska verkligen bli härligt när vi är tillbaka i en lite mer "normal" vardag. Ha en fin helg du med!
nouw.com/annaskarblom
fibrolivet
fibrolivet,

Wow vilken sminkning...häftig och snygg. Var har du dina lokaler någonstans? antar att du har en hemsida, får gå in och kolla vad du har.

nouw.com/fibrolivet
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Jag har salongen i Hjärup, inne på Jakriborg. I dagsläget säljer jag inga produkter online, utan då finns Inglots egen hemsida att handla ifrån - men hos mig kan man få känna på produkterna och få hjälp med rådgivning 😊 Salongen har en hemsida som heter valeo.nu där du kan se både mitt och mina kollegors utbud av behandlingar.
nouw.com/annaskarblom
Paulina
,

Tråkigt att ni fick ställa in erat arrangemang. Det är tråkigt i dessa tider.

Fin sminkning iallafall 😊

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Ja, det är verkligen supertråkigt att allting ställs in.
nouw.com/annaskarblom
Emschen,

Jättebra beslut att ställa in! Jag blir så tacksam när jag hör/ser företagare som tar sitt ansvar, det är ju ändå ert levebröd det handlar om.

Supersnygg sminkning!

emschen.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det där är en svår balansgång. Vi vill ju såklart gör allt vi kan, samtidigt finns det inte mycket stöd att för oss småföretagare så vi måste ju jobba. Det gäller att försöka hitta så bra alternativ som möjligt och här kände vi att vi kunde göra något.
nouw.com/annaskarblom
Marie,

Jättefin sminkning och bra att det säljs så bra, förstår att det är ett meck att kunna räkna ut hut mycket du beh köpa in

sweeetwordsbymirre.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Ja, det är verkligen roligt 😊
nouw.com/annaskarblom
Michelle ,

Det var bra att ni ställde in . Här i Jönköping var det rätt mkt folk ute igår vilket är lite konstigt pgrav pandemin men man följer ju noga o tvätta händerna

michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det enda vi kan göra är ju att hjälpas åt att undvika sådant som inte är nödvändigt. Det var tråkigt att behöva ställa in, men det var i alla fall någonting som vi kunde göra för att inte samla för mycket folk samtidigt.
nouw.com/annaskarblom
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Bra att ni ställde in ❤️ här har det med vRit mycket som ställs in sådan fin sminkning ❤️

nouw.com/amandamalmflod
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är så tråkigt med allt som måste ställas in, men det gäller ju att alla hjälps åt om vi ska få någon ordning på det här. Tusen tack ❤️
nouw.com/annaskarblom