Inte många knop

Hej på er!

Idag har det verkligen inte varit många knop här. Kändes knappt som att jag fick sova någonting i natt. Idag skulle jag ha en kund på salongen och därefter skulle min kompis och hennes dotter komma ut dit på besök. Tyvärr fick de ställa in då lilla L blivit förkyld och fått feber. Tur i oturen kanske, för jag var helt slut. Höll på att somna i bilen på väg ut. (Ni kan ta det lugnt. Jag fick skjuts, så ingen risk för olyckor där).

När jag kom hem från salongen somnade jag i nästan en timme. Gick upp, åt ett korvbröd och somnade på soffan. När jag vaknade bestämde jag mig för att ta mig i kragen och gå och köpa vattenmelon, men den var helt slut på Netto. Kom precis för sent, för jag såg att det låg några maffiga meloner på bandet när jag passerade kassorna. Så typiskt! Väl hemma somnade jag på soffan igen. Det känns som att kroppen talade om att nu är det nog och tog eget initiativ till en paus. Rätt skönt ändå, men jag hoppas att det inte innebär att jag inte kommer att kunna somna ikväll.

Jag har i alla fall fått skickat iväg ett väldigt spännande mail. Om alla bitar faller på plats så kan jag vara på väg att ta steget att uppfylla en dröm som jag haft i väldigt många år. Det är fortfarande mycket som ska till, men nu har jag vågat mig på att ta ett första steg i alla fall för att ta reda på om det är genomförbart just nu. Det pirrar verkligen i kroppen bara av tanken!

Jag hade tänkt avsluta kvällen med att ta ett dopp i den nyinköpta lilla poolen här hemma, men det var lite för kallt i både luften och vattnet för att jag skulle ta steget fullt ut i dagens sega tillstånd. Ett doppat ben fick jag i alla fall till innan jag gick in och kokade en kopp te istället. Ett projekt kvar för morgondagen alltså!

Hur har ni haft det idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Åh, så spännande det läter med det ivägskickade mailet! Ser fram emot att förhoppningsvis få veta vad det handlar om en dag. 😃
nouw.com/charlottelinden
KellyEricsson
KellyEricsson,
Vilket fint anteckningsblock, vart är det ifrån?
nouw.com/kellyericsson