Knock out

Hej på er!

Julvecka, första veckan med enbart fokus på salongen, hemma från semestern, taggad till tusen. Jag hade verkligen sett framför mig att jag skulle komma igång nu. Ta massa bilder på julnaglarna som skulle göras i veckan, alla recept och julpynt jag skulle göra, skriva inlägg om resan till Istanbul... Istället råkade jag ut för en total knock out. Redan under semestern började jag känna mig krasslig och näst sista natten kunde jag knappt sova alls. Under dagen påpekade min kompis att jag bara såg blekare och blekare ut, men när man är iväg så är det ju bara att bita ihop och vara med så mycket som möjligt. Hemresan gick långt över förväntan och jag tänkte att med en god natts sömn så skulle jag vara fit for fight på måndagen. Min första kund skulle ha både fransar och naglar fixade, men efter att jag kände hur blicken blev mer och mer dimmig och kallsvettningarna kom tillbaka var det bara att skicka hem henne och boka av resten av dagens kunder också. Fy fasen, vad risig jag var när jag kom hem. Redan där var det bara att sätta igång och avboka tisdagens och onsdagens kunder också. Sedan jag började på salongen för 3,5 år sedan har det aldrig tidigare hänt att jag avbokat flera dagar i förväg och aldrig heller utan att veta när jag kan tänkas vara tillbaka för att erbjuda nya tider inom en snar framtid. (Ett projekt att ta tag i nu med andra ord).

Dagarna har ägnats åt att se ikapp årets julkalender (Jag gillar den skarpt!) och att slå slag i saken och börja se om gamla julkalendrar. Sunes jul såg jag klart idag. Jag var lite för liten för att se den när den gick och jag insåg faktiskt nu att jag aldrig har sett hela, utan bara klipp. Får se om det kan bli någon julkalender till i mellandagarna kanske. Har ni någon favorit som jag borde satsa på i så fall?

Idag har jag varit feberfri hela dagen och därmed haft något mer ork, så nu är nästan alla julklappar inslagna, några få rim skrivna och första julkolan kokad (med smak av brynt smör och vanilj - grymt gott!). Imorgon är planen att jag ska åka iväg och köpa de sista julklapparna innan jag åker ut och mjukstartar med två kvällskunder innan fredag och lördag som blir intensiva dagar på salongen. Håll tummarna för att jag får hålla mig på benen nu!

Anna

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Åååååh vad mysigt att kolla julkalendrar, var hittar du dom? 😃
Måste nästan kolla på mysteriet på grveholm, ett MÅSTE!!!!!!!!!!!!!!!
nouw.com/misslindhe
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Öppet Arkiv på SVTPlay har massor nu kring jul 😊 Mysteriet på Greveholm är jag sugen på, men det är nog den jag har sett flest gånger redan så jag kanske ändå ska passa på med någon annan 😊
nouw.com/annaskarblom