Kvalitetstid

Hej på er!

Jag vaknade vig 07:45 imorse. Jag kände mig ganska pigg, men tänkte att jag bara skulle vända mig om fem minuter. När jag kollade på klockan gången efter så var den 11. Det är inte ofta jag lyckas sova så länge, men det var nog bra. Jag har legat vaken länge på nätterna i veckan, så jag har legat lite minus på sovkontot. Min långa sovmorgon och fortsatta förkylningstendenser har gjort att min plan för dagen har fallerat något, men lite pyssel med kommande inlägg och skyltar till vår nästa SPA-Söndag har jag i alla fall fixat och dagen är ju faktiskt inte slut än.

Hela dagen igår spenderade jag tillsammans med min lillasyster. Vi träffades på salongen och piffade till hennes fransar och naglar inför en bal som hon är iväg på idag. Därefter åkte vi till Lund för sen lunch på Graffiti och lite strosande i affärer. Vi träffas ganska ofta här hemma, men det var längesedan vi umgicks bara hon och jag så det var välbehövlig kvalitetstid. Satan i gatan, vad ungen satte griller i huvudet på mig. Hon pluggar till Music Buisness Developer och läser just nu mycket kring marknadsföring. Hon hade så mycket bra tankar och idéer som jag kan ha glädje av både när det kommer till mitt företag och mina sociala medier. En del av det har jag redan tagit åt mig av, annat kräver lite planering, men framförallt känner jag att jag skulle behöva sitta ner koncentrerat, med papper och penna, och bolla idéer med henne för där finns så mycket av både inspiration och motivation att hämta.

Ikväll väntar räkfrossa och Smartare än en femteklassare. Precis lagom lördagsunderhållning när kroppen inte är i toppform och jobb väntar imorgon. (Och för det mesta annars också. Visst uppskattar jag fartfyllda kvällar ibland, men ärligt talat, jag är en hemmatjej som älskar att krypa ner i soffan framför helgunderhållningen. Haha!)

Hur spenderar ni er lördag?


Anna

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Vad härligt att sova så länge. Roligt också att du träffade din syster och att du fick en hel del matnyttigt som du kan använda i dina sociala medier. Härlig kväll du hade framför dig. Jag jobbade igår och så på kvällen var jag ute med en kompis och firade födelsedag!
hannafialotta.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen roligt att trots att vi jobbar med helt olika saker så kan vi ändå mötas i våra kunskaper och erfrarenheter på ett sätt som vi har ut mycket av.
nouw.com/annaskarblom
Michelle ,
Va skönt att du fick sova lite längre . Och kul att hon skulle gå på bal . Jag missade min bal när jag gick på gymnasiet :/
www.michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så synd! Det kanske kommer fler chanser? Hennes bal nu är på universitetet till exempel 😊
nouw.com/annaskarblom