Lillasyster levererar

Hej på er!

Ännu en gång springer tiden iväg. Det har varit intensiva veckor och varje dag har jag tänkt att "ikväll när jag kommer hem ska jag..", men ingenting blir av. Schemat har varit fullsmockat med jobb och aktiviteter och allt det där som inte har en fast deadline har helt enkelt blivit uppskjutet. Idag trotsar jag en totalt orkeslös kropp och ett minst lika trött huvud och tar till alla knep för att inte somna innan läggdags. Två intensiva dagar kvar, sen ska jag faktiskt trappa ner schemat lite. Det är inte hållbart att dra på i det tempot som jag gjort hittills i år. Lite mindre kundservice och mer fokus på företaget istället är planen. Och två lediga dagar i veckan. Ska bli spännande att se hur det här går.

Hur som helst... Det jag egentligen vill med detta inlägget är att visa upp vilka fina födelsedagspresenter jag fick av min lillasyster när jag fyllde år för två veckor sedan. Hon träffade verkligen mitt i prick och jag längtar efter att få sätta penslarna i det. (Givetvis var jag tvungen att fotografera först, så jag har inte fått börja leka med grejorna än)


MAC Extra Dimension Skinfinish - Highlighters är nog den sminkprodukt jag äger absolut minst av, (fullständigt galet, jag vet) och de jag har är mestadels budgetvarianter. Spot on alltså med denna riktigt fina highlighter från Mac i färgen Show Gold.

MAC Pigment Colour Powder - Fia berättade för mig att hon hade varit inne på Mac och köpt highlightern. Hon hade imponerat på försäljaren genom att vara väldigt påläst och jag kan höra henne stå där och dra alla försäljningsargument själv. På vägen ut hade hon fått syn på ett par nya Pigment Powder som kommit in några dagar tidigare. Hon stannade upp och utbrast högt "Oh my God! Vad är detta?" väne sig mot tjejen i kassan och konstaterade "Jag kommer att bli tvungen att köpa det här också, eller hur?". Innan hon fick lite tips på hur det kunde användas som både ögonskugga, highlighter, eyeliner osv... Valet föll till slut på färgen Rose Gold och Fia hade sett till att storasyster blev ordentligt bortskämd.

Anastasia Beverly Hills Subculture Palette - Alltså, bara titta på färgerna i denna och då gör de sig ändå inte rättvisa på bild. Innan jag fick paletten hade jag sett massor av bilder på den, men inte direkt spanat in några recensioner. (Jag menar, Modern Renaissance är ju den bästa paletten jag provat...) Nu i dagarna när jag har behövt varva ner lite har jag tittat på massor med Youtube-videos på paletten och det är ju verkligen spännande hur den har delat sminkvärlden i två läger. Love or Hate, liksom! De flesta av mina favoriter har gillat den och utifrån vad jag har sett så känns det som att den kan passa mitt sätt att jobba, men vi får väl se. Det får bli en full recension när jag har hunnit prova lite.

Så, på en skala från 1-10 så skulle jag säga att Fia nailade en 12:a med födelsedagspresenterna i år.


Anna

Gillar

Kommentarer

nealexandra
nealexandra,
Åh så härligt med nytt smink! Älskar själv den förra Anastasia paletten, jätte pigmenterad!
nouw.com/nealexandra
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Den här var nästan ännu mer pigmenterad än den förra, så den är betydligt svårare att jobba med än Modern Renaissance, men helt fantastisk om man jobbar försiktigt och är beredd att lägga lite extra tid! <3
nouw.com/annaskarblom
HannahOster
HannahOster,
Vilken fin ögonskugga!! Kram <3
nouw.com/hannahoster