LM Event + Bounce = Succé

Hej mina vänner!

Då har mitt första event tillsammans med LM gått av stapeln! Igår var det äntligen dags att möta upp två härliga gäng influencers på Bounce . Jag och Katja mötte upp skåningarna i Malmö och Linda tog hand om gänget i Göteborg. Programmets huvudpunkt var att prova på Bounce Fit, ett 45 minuter långt styrka- och konditionspass på studsmatta. Passet var otroligt bra upplagt, då det var utformat så att man själv kunde anpassa tempo efter egen förmåga. Som Loui på Bounce uttryckte det under presentationen; Alla kommer att klara av det, men ni kommer att bli svettiga.

Jag och Katja stod för fotografering och filmning så vårt deltagande blev från sidan, men herregud vad imponerad jag blev av att se alla som verkligen levde loss på studsmattorna med övningar så som burpees, vandrande plankan och "chicken". Instruktörerna Lykke och Emma fick verkligen fart på allihop!

Efter passet skickades gänget ut på fri lek en stund innan det bjöds på smoothies, bars och grönsaker med dipp. Under efterminglet passade vi på att lära känna varandra lite bättre. Vilken otroligt härlig samling människor vi blev i Malmö! Alla var verkligen öppna och inbjudande, så det blev en riktigt positiv stämning!

Bounce kan jag varmt rekommendera om ni vill prova en annorlunda träningsform eller bara ha en rolig stund med familj eller vänner.

Tycker du det verkar kul med event?

Gör följande:

  • Följ oss på instagram @lmevent!
  • Följ oss på Facebook under samma namn!
  • Gå in på vår hemsida och registrera dig till vårt nätverk! Då får du mail om våra event! Glöm inte att kika i skräpposten då och då.
  • Du behöver inte ha någon blogg utan det räcker med Instagram.

Anna

Gillar

Kommentarer

Men gud vad kul 😊 Verkar jättehäftigt ju!
evahle.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du dokumenterade det så mycket... Jag blev lite sugen på att testa =)
nouw.com/frökenrödlök