Lördagsunderhållning

Hej på er!

Vet ni vad jag verkligen längtar efter med den nya lokalen? Ja, det är såklart väldigt mycket, men en sak som jag verkligen ser fram emot är att ha ett kontor på jobbet. I dagsläget gör jag allt mitt administrativa jobb hemifrån eftersom jag inte har möjlighet att få plats med skrivbord och skrivare på jobbet. Visst kan det vara skönt att kunna jobba hemifrån i pyjamas ibland, men oftast är det bara en massa projekt som hänger över huvudet som jag måste ta tag i på lediga dagar eller när jag kommer hem på kvällarna. Med ett kontor på jobbet blir det mycket lättare att kunna beta av de där uppgifterna om jag har en lucka mellan kunderna eller åka till jobbet en timme tidigare någon gång i veckan. Tänk så skönt att kunna vara lite mer ledig när jag är hemma!

Idag har varit just en sådan där ledig dag som har fått gå åt till bokföring, momsrapport, beställa varor, ta fram underlag till avtal som ska skrivas och försöka boka in ett möte med mina kollegor. Nu när det är gjort känns det faktiskt ganska skönt.

Även morgondagens lediga söndag kommer att innebära en del arbete. Tanken är att jag och min kollega ska åka till den nya lokalen och sätta upp lite mer skyddspapp och spackla igen ett gäng hål så att vi kommer igång med renoveringen. Jag vill bara få fart på det nu så att vi kan flytta in, helst redan igår.

Hur spenderar ni er lördag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Tror också det kan vara skönt med ett kontor även om man ibland vill jobba hemifrån i sängenkamillaskamera.com/
carro
carro,
Förstår att du länkar efter att ha ett kontor på jobbet så du slipper ta med dig jobbet hem.Visst det kan vara sköntatt jobba hemifrån ibland men lätt att man massa annat cuevas.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Naglar - Inspiration

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Det har varit ett par intensiva dagar på salongen. Efter förra veckans semester har jag haft lite att jobba ikapp. Ett par vändor ner till den nya lokalen har det också blivit. Nu har vi stolar, bord, lite koppar och tallrikar, och framförallt kaffekokare, på plats så att det går att vistas där för att påbörja renoveringen. Igår var min kollega nere och satte upp skyddspapp för fönsterna så det går framåt. Responsen vi fått från familj, vänner och kunder är helt otrolig vilket gör oss ännu mer peppade. Det här är så roligt!

Igår avslutade jag dagen med att ha min vän, och testkanin, Elin på besök. Det är alltid henne jag testar nya tekniker och idéer på först och nu var det dags för experiment igen. Jag hade sett lite roliga tekniker i en nagelgrupp på Facebook som jag ar väldigt nyfiken på. Några små detaljer som jag kommer att testa annorlunda nästa gång men de var riktigt roliga att göra. Måste erkänna att jag blir lite avundsjuk eftersom jag själv går med renoveringsnaglar nu, kortklippta med ett neutralt, vanligt, nagellack för lite skydd. Hjälp, vad jobbigt det är att vänta på att det ska torka när man är van vid att varje lager är torrt efter 30 sek i led-lampan med gellack.

Ikväll väntar provsminkning inför ett bröllop nästa helg innan kvällen avslutas med middag med min vän, Felicia. Vi jobbar mycket tillsammans, men det är väldigt sällan vi får chansen att sitta ner och bara umgås, så det ser jag verkligen fram emot.


Anna

Gillar

Kommentarer

Tävling

Ni missar väl inte att jag har en tävling här på bloggen där ni har chans att vinna min systers signerade singel och publicitet här på bloggen. Ni hittar inlägg med instruktioner för att delta här.

Anna

Gillar

Kommentarer