Mina bloggvänner - Emelie Burström

Hej på er!

Ännu en lördag är här och traditionen med att presentera en bloggvän fortsätter. En av de första bloggarna som jag började följa och kommentera aktivt var @emelieburstrom. Både jag och Emelie har haft toppar och dalar i bloggandet under den tiden, men på något sätt tycks våra vägar alltid korsas efterhand som vi hittar tillbaka till bloggrutinerna igen.

Huvudfokus i Emelies blogg är vardagen och familjelivet, där vi som läsare släpps in som naturliga gäster i deras hem. Vi får höra om både härligheterna och motgångarna i livet som förälder. Vi får lära känna familjen på ett fint och personligt plan utan att vara inne och gräva i det som är privat, vilket jag verkligen uppskattar. Jag älskar att läsa om Isabelles utveckling och Cornelias härliga kommentarer. Någonting som verkligen imponerar på mig är hur Emelie skriver med så otroligt mycket kärlek. Hon har förmågan att skriva om en sömnlös natt med skrikande barn med mycket värme istället för att låta sur och irriterad (en annan går ju bananas vid sömnbrist). Det är ljuvligt att läsa om relationen mellan Emelie och barnen samt barnens relation till varandra. Mellan vardagsinläggen dyker det bland annat upp härliga mode- och inredningskollage och inspirerande matinlägg.

Namn: Emelie

Födelsedag: 10 juni

Stjärntecken: Tvilling

Intressen: Sociala medier, fotografering, inredning

Favoritfärg: Vit & rosa

Min stora idol: Om jag ska vara ärlig så har jag inte någon direkt idol. Däremot så ser jag upp till starka och framgångsrika mammor som har både karriär och älskar familjelivet!

Bästa film jag sett: Oj, det finns så många! Broarna över madison county & Dirty dancing är i alla fall två av mina absoluta favoriter!

Jag är rädd för: Att något ska hända mina barn. Från det ögonblicket som de föddes till den dagen jag dör så kommer jag alltid vara orolig för det.

Min favoriträtt: Thai Red Curry

Jag brinner för: Min familj! De är mitt liv och det jag lever för, utan dem så finns inte jag! <3

Mitt bästa bloggtips: Gör det som DU tycker är kul! Försök inte blogga om vissa bestämda saker bara för att du tror att andra vill läsa om det. Det kanske fungerar ett tag, men till slut så kommer du tappa motivationen och inte längre älska det du gör. Att blogga måste först & främst komma inifrån dig själv och handla om något som du brinner för!

Ett blogginlägg jag skrivit som alla borde läsa: Ett av mina mest lästa blogginlägg är detta. Som föräldrar så var jag & sambon med om ett av det värsta som kan hända sitt egna barn. Läs gärna! Tänk om jag förlorar henneAnna

Gillar

Kommentarer

madelenekirk
madelenekirk,
Emelies blogg är så underbart härlig! Så fint att du lyfter andra varje vecka!
nouw.com/madelenekirk
sweetwords
sweetwords,
Hennes blogg läser jag dagligen och den är så härlig
nouw.com/sweetwords